161110_icono_product_teaser Shape Shape 161110_icono_product_teaser icon-arrow-left icon-arrow-right icon-first icon-last 161110_icono_product_teaser 161110_icono_product_teaser location-pin 161110_icono_product_teaser 161110_icono_product_teaser contact-desktop-white careers-desktop-white

Driving Europe

Europska logistika bez granica. Digitalizovano. rzo. Pouzdano. Bilo gdje!
Saznajte više!

Noseći roboti za zdravije radne uslove

DB Schenker je opsežno istražio upotrebu egzoskeleta na nekoliko logističkih lokacija u Njemačkoj, kako bi dugoročno oslobodio skladišno osoblje od fizički zahtjevnih zadataka.
Istraži više

Otkrijte najvažnije informacije za najlakši put od tačke A do tačke B!

Saznajte više!

Proizvodi

Već više od 140 godina, kompanija DB Schenker je pomjerila granice industrijskog upravljanja logistikom i lanca snabdijevanja. Mi nudimo hiljade proizvoda našim klijentima, koji su fokusirani…
Kopneni transport

Kopneni transport

Sa 430 filijala za kopneni transport širom Evrope, proizvodi i usluge kopnenog transporta kompanije DB Schenker pokrivaju široku mrežu. Ostanite u korak sa svojom konkurencijom sa našim nizom kvalitetnih kopnenih transportnih rješenja.
Pogledajte sve proizvode
Avio transport

Avio transport

Sa globalnom mrežom i naprednim logističkim rješenjima, naše usluge avio transporta pružaju sveobuhvatna rješenja za Vaše potrebe transporta avio tereta. Možemo da transportujemo Vaš teret na bilo koju destinaciju u svijetu. Bez obzira gdje se nalazila destinacija za Vašu robu i kakav bio Vaš vremenski okvir, naš posao je da učinimo da se Vaš posao odvija besprijekorno.
Pogledajte sve proizvode
Pomorski transport

Pomorski transport

DB Schenker pomorski transport prevozi više od 5.500 kontejnera u danu do luka u cijelom svijetu, čineći nas najboljim špediterom za Vaše pomorske pošiljke.
Pogledajte sve proizvode
Ugovorna logistika

Ugovorna logistika

DB Schenker je jedan od vodećih globalnih pružatelja logističkih usluga sa najbržim rastom. Sa našim inovativnim industrijskim rješenjima i konzistentnim prvoklasnim operacijama širom svijeta, mi jesmo i bićemo partner lanca snabdijevanja po izboru za najbolje kompanije globalno.
Pogledajte sve proizvode
Vodeća logistika

Vodeća logistika

DB Schenker vodeći logistički proizvodi znače da je Vaš lanac snabdijevanja optimizovan sa najboljim pružateljima usluga od početka do kraja.
Pogledajte sve proizvode
Specijalni proizvodi

Specijalni proizvodi

Budući da kompanije postaju sve složenije, potreban Vam je partner za lanac snabdijevanja, koji može da zadovolji individualne potrebe Vašeg poslovanja. Bez obzira koja je industrija u pitanju, DB Schenker nudi poseban asortiman prilagođenih rješenja, koja ispunjavaju Vaše posebne uslove.
Pogledajte sve proizvode

Egzoskeleti

1/9

Logistics Orchestrator

2/9

Logistics Engineering in Leipzig

3/9

Singles' Day

4/9

what3words

5/9

DB Schenker connect 4.0

6/9

On pilgrimage with DB Schenker

7/9

Just-in-Time Logistics

8/9

Platooning project:

9/9

eSchenker: Jednostavno je

eSchenker je naše do sada najnaprednije logističko rješenje. Uključuje sve eServices u jednom portalu, pružajući maksimalnu podršku na svakom nivou Vašeg lanca snabdijevanja. Od praćenja i raspoređivanja do rezervacije i izvještavanja, eSchenker pokriva Vašu logistiku.

Praćenje

Alat za praćenje eSchenker je jednostavan za upotrebu i omogućava Vam informacije u stvarnom vremenu o lokaciji i statusu Vaše pošiljke i trenutno procijenjenog vremena isporuke. Dodjela broja za praćenje znači da možete da pristupite detaljnim podacima o pošiljkama online bez prijave.

Naša tehnologija za praćenje je sada ažurirana sa još detaljnijim pregledom i informacijama o statusu za svakuod Vaših pošiljki.