Drive4Schenker

Postoji jednostavna istina o transportnom poslu: samo puni kamion zarađuje novac. I to je ono o čemu je ovdje riječ: biti efikasan do maksimalnog nivoa. Kao jedna od najvećih logističkih kompanija širom svijeta, ovo nam je dobro poznato. Zbog toga smo proizveli Drive 4 Schenker.

Drive4Schenker je transportna posrednička internet platforma. To je tržište za pune i djelomične tovare. I ono je za svakoga ko želi da smanji prazne hodove. Kapacitet, lokacija, cijene: Pametna pretraga Vam pomaže da pronađete onaj tovar koji tačno Vama odgovara.

Koristite Drive 4 Schenker - jer uvijek imate prostora za više profita.

DB Schenker se nalazi u transportnom poslu već 140 godina. I mi znamo: Logistika je veoma težak posao. Takođe i za naše partnere - naše prijevoznike. Vaš posao je dovoljno komplikovan. Pristupite Drive4Schenker. Intuitivno, jasno i bez jurnjave. Portal je izrađen da Vam olakša život. Nikada nije bilo brže pronaći tovar koji tražite.

Sa Drive4Schenker, dobijate pristup preko 5000 atraktivnih tovara dnevno širom cijele Evrope. Bićete razmaženi izborom. Sada ste u stanju da izaberete tačno onaj tovar koji najbolje odgovara Vašim potrebama.

I ono najbolje: Bez troškova. Drive4Schenker je besplatan.

Zar ne bi bilo lijepo da Vaši vozači imaju pri ruci svaku informaciju o tovaru koji prevoze za nas?

Dobrodošli u aplikaciju Drive4Schenker! Omogućite Vašim vozačima sve potrebne informacije za Vaš transport. Brzo, jednostavno i pri ruci.

Postoji jedna činjenica koju svi prijevoznici širom svijeta dobro znaju: Samo pun kamion je dobar kamion. Nikome nisu potrebni prazni kamioni.

Na sreću postoji jedno rješenje: Drive4Schenker. Ovaj portal će da Vam pomogne da pronađete povratni tovar kod kompanije Schenker, gdje god da se nalazite u Evropi. I kada god to želite. Slobodno isprobajte – i smanjite Vaše prazne hodove.

Znate kako to obično funkcioniše: prvo Vi isporučite - zatim nam pošaljete dokaz isporuke. Ovo oduzima vrijeme.

Dopustite da ubrzamo ovaj proces! Koristite aplikaciju Drive4Schenker da uslikate i učitate POD-ove i imaćete pristup dokumentima u stvarnom vremenu. Ovo znači: manje papirologije, brža plaćanja!

Zainteresovani? Registrujte se sada!