161110_icono_product_teaser Shape Shape 161110_icono_product_teaser icon-arrow-left icon-arrow-right icon-first icon-last 161110_icono_product_teaser 161110_icono_product_teaser location-pin 161110_icono_product_teaser 161110_icono_product_teaser contact-desktop-white careers-desktop-white

eSchenker

Uključivanjem svih naših eServices u jedan portal, mi smo razvili naše do sada najnaprednije logističko rješenje. Predstavljajući, eSchenker — Vaše jedinstveno mjesto za upravljanje i optimizaciju Vašeg lanca snabdijevanja. Od praćenja i rasporeda do rezervacije i prijave, možete sve vidjeti u eSchenker bazi podataka.

Raspored

DB Schenker usluge zbirnog transporta u Evropi. Jednostavno izaberite zemlje i upišite poštanske brojeve porijekla i destinacije i primićete informacije koje su Vam potrebne o tranzitnim vremenima u nekoliko trenutaka - za optimizaciju Vašeg procesa planiranja.
Get started

Kalkulator emisije štetnih gasova

Izračunajte Vaš karbonski otisak za određene pošiljke i generišite ad hoc izvještaje o emisiji. Dostupno u različitim obrascima, sa prilagodljivim odabirom polja za upis.
Get started

Cijene

Upišite Vaše parametre i primite konkurentne ponude sa jasno strukturisanim cijenama. Sačuvajte vrijedno vrijeme sa funkcionalnim obrascem koji Vam omogućava da sačuvate i ponovo upotrebite prethodne upise.
Log in

Rezervacija

Sačuvajte rezervacije za kasnije finaliziranje, koristite standardne obrasce za registraciju, sačuvajte najnovije rezervacije, kontaktirajte odgovornu DB Schenker filijalu ili upravljajte pojedinačnim adresarima.
Logujte se

Upozorenje/ Obavijest

Preuzmite potpunu kontrolu nad vremenom i frekvencijom automatizovanih email obavijesti. Postavite način na koji želite da primate obavijesti o neočekivanim događajima tokom rasporeda slanja.
Logujte se

Praćenje

Alat za praćenje eSchenker je jednostavan za upotrebu i omogućava Vam pravovremene informacije o lokaciji i statusu Vaše pošiljke kao i trenutno predviđenog vremena isporuke. Dodjela broja za praćenje znači da možete da pristupite online detaljnim podacima o pošiljkama bez prijave. Naša tehnologija za praćenje je sada ažurirana sa još detaljnijim pregledom i informacijama o statusu za svaku od Vaših pošiljki.
Get started

Napredno praćenje

Čitav niz metoda za napredno praćenje vodi Vas ravno do informacija koje tražite. Ostale nove karakteristike koje su posvećene maksimalnoj učinkovitosti ovdje uključuju preuzimanjej rezultata praćenja, učitavanje dokumenata, pristup potpisanim dokazima isporuke ili ePOD i upravljanje kontejnera.
Logujte se

Izvještavanje

Standardni eSchenker modul izvještavanja pruža Vam transparentnost za cijeli lanac snabdijevanja, omogućavajući Vam da generišete prethodno definisane standardne izvještaje o pošiljkama, učinku, finansijama ili emisijama u jednom trenutku - za sve modele transporta i usluge.
Log in

Isporuka računa

Optimizirajte Vaše upravljanje računima povezivanjem aktivnosti u vezi fakturisanja direktno sa određenim pošiljkama i podacima za praćenje. Preuzmite digitalne kopije računa.
Log in