eSchenker

Uključivanjem svih naših eServices u jedan portal, mi smo razvili naše do sada najnaprednije logističko rješenje. Predstavljajući, eSchenker — Vaše jedinstveno mjesto za upravljanje i optimizaciju Vašeg lanca snabdijevanja. Od praćenja i rasporeda do rezervacije i prijave, možete sve vidjeti u eSchenker bazi podataka.

Public eService

Raspored

DB Schenker usluge zbirnog transporta u Evropi. Jednostavno izaberite zemlje i upišite poštanske brojeve porijekla i destinacije i primićete informacije koje su Vam potrebne o tranzitnim vremenima u nekoliko trenutaka - za optimizaciju Vašeg procesa planiranja.
Get started
170124_DB_Schenker_jumppage_02_emissioncalculator
Public eService

Kalkulator emisije štetnih gasova

Izračunajte Vaš karbonski otisak za određene pošiljke i generišite ad hoc izvještaje o emisiji. Dostupno u različitim obrascima, sa prilagodljivim odabirom polja za upis.
Get started
170124_DB_Schenker_jumppage_03_pricing
Advanced eService

Cijene

Upišite Vaše parametre i primite konkurentne ponude sa jasno strukturisanim cijenama. Sačuvajte vrijedno vrijeme sa funkcionalnim obrascem koji Vam omogućava da sačuvate i ponovo upotrebite prethodne upise.
Log in
170124_DB_Schenker_jumppage_04_booking
Advanced eService

Rezervacija

Sačuvajte rezervacije za kasnije finaliziranje, koristite standardne obrasce za registraciju, sačuvajte najnovije rezervacije, kontaktirajte odgovornu DB Schenker filijalu ili upravljajte pojedinačnim adresarima.
Pogledajte video Logujte se
170124_DB_Schenker_jumppage_05_notification
Advanced eService

Upozorenje/ Obavijest

Preuzmite potpunu kontrolu nad vremenom i frekvencijom automatizovanih email obavijesti. Postavite način na koji želite da primate obavijesti o neočekivanim događajima tokom rasporeda slanja.
Pogledajte video Logujte se
170124_DB_Schenker_jumppage_06_tracking
Public eService

Praćenje

Alat za praćenje eSchenker je jednostavan za upotrebu i omogućava Vam pravovremene informacije o lokaciji i statusu Vaše pošiljke kao i trenutno predviđenog vremena isporuke. Dodjela broja za praćenje znači da možete da pristupite online detaljnim podacima o pošiljkama bez prijave. Naša tehnologija za praćenje je sada ažurirana sa još detaljnijim pregledom i informacijama o statusu za svaku od Vaših pošiljki.
Get started
170124_DB_Schenker_jumppage_07_advancedtracking
Advanced eService

Napredno praćenje

Čitav niz metoda za napredno praćenje vodi Vas ravno do informacija koje tražite. Ostale nove karakteristike koje su posvećene maksimalnoj učinkovitosti ovdje uključuju preuzimanjej rezultata praćenja, učitavanje dokumenata, pristup potpisanim dokazima isporuke ili ePOD i upravljanje kontejnera.
Pogledajte video Logujte se
170124_DB_Schenker_jumppage_08_operationalreporting
Advanced eService

Izvještavanje

Standardni eSchenker modul izvještavanja pruža Vam transparentnost za cijeli lanac snabdijevanja, omogućavajući Vam da generišete prethodno definisane standardne izvještaje o pošiljkama, učinku, finansijama ili emisijama u jednom trenutku - za sve modele transporta i usluge.
Log in
170124_DB_Schenker_jumppage_09_invoicedelivery
Advanced eService

Isporuka računa

Optimizirajte Vaše upravljanje računima povezivanjem aktivnosti u vezi fakturisanja direktno sa određenim pošiljkama i podacima za praćenje. Preuzmite digitalne kopije računa.
Pogledajte video Log in