Industry Solution Automotive Warehouse

Automobilska logistička rješenja

Naša mreža širom svijeta za nabavku, distribuciju i logistiku sistema podrške za dodatnu opremu osigurava da Vaše komponente i vozila stignu do svoje destinacije. Mi nudimo izbor usluga skladištenja i načina transporta, uključujući kopneni, željeznički, prekomorski ili avio transport. Takođe pružamo ekološki prihvatljiva transportna rješenja, usluge savjetovanja i 3PL/4PL koncepte.

Mi imamo objekte na svim glavnim lokacijama za nabavku i slanje širom svijeta - uključujući tim industrijskih specijalista koji su stručnjaci u automobilskoj industriji. Naš asortiman proizvoda uključuje mnoge od najvećih proizvođača originalnih dijelova u svijetu, Tier 1 i Tier 2 dobavljače.

DB Schenker je jedinstveno pozicioniran za pružanje usluga koje uključuju transport i distribuciju, konsolidaciju i dekonsolidaciju, zajedno sa rješenjima za upravljanjem lancem snabdijevanja za svako tržište u svijetu.

For the Automotive industry, DB Schenker provides global expertise in our customers’ supply chain challenges including:

  • Automotive supplier park operations that include KANBAN inventory replenishment schemes and JIT deliveries to line side 
  • Customized, cost-effective, integrated, and intermodal logistics solutions for components, spare parts, and finished vehicle shipments along the supply chain. 
  • A worldwide network for production logistics, distribution, CKD and SKD, and finished vehicles logistics. 
  • Subassembly of sophisticated components, with production control and quality assurance systems to keep production running.
  • Pre-delivery inspection centers for storage and vehicle repair.
  • Spare-parts warehousing services offering the full spectrum of aftermarket requirements.
  • International resource pool to assist start-ups anywhere in the world.

Bez obzira gdje se u svijetu nalazi Vaša pošiljka, ista će brzo i pouzdano stići do njene destinacije. A uz našu politiku stalnog poboljšanja, možete da budete sigurni u to da ćete biti ispred Vaše konkurencije. Kada ulazite na novo tržište, planirate novu zgradu za proizvodnju ili Vam je jednostavno potreban logistički partner za optimizaciju Vašeg lanca snabdijevanja, naša prilagođena rješenja mogu da tačno ispune Vaše zahtjeve.

Povezani proizvodi i usluge

eSchenker: Jednostavno je

eSchenker je naše do sada najnaprednije logističko rješenje. Uključuje sve eServices u jednom portalu, pružajući maksimalnu podršku na svakom nivou Vašeg lanca snabdijevanja. Od praćenja i raspoređivanja do rezervacije i izvještavanja, eSchenker pokriva Vašu logistiku.

Praćenje

Alat za praćenje eSchenker je jednostavan za upotrebu i omogućava Vam pravovremene informacije o lokaciji i statusu Vaše pošiljke kao i trenutno predviđenog vremena isporuke. Dodjela broja za praćenje znači da možete da pristupite online detaljnim podacima o pošiljkama bez prijave.

Naša tehnologija za praćenje je sada ažurirana sa još detaljnijim pregledom i informacijama o statusu za svaku od Vaših pošiljki.

600 tonska dizalica istovara turbine u Burullus

Preko 100.000 tona

1/4

Priča o uspjehu

2/4

Priča o uspjehu

3/4

Projekat uvezivanja kolona kamiona:

4/4