Industry Solutions Industrial Gear

Industrijska logistička rješenja

Naše usluge pokrivaju širok raspon podindustrija u čitavom industrijskom lancu vrijednosti, od transportnih rješenja za sirovine do logistike rezervnih dijelova za proizvođače motora. Koristeći naš globalni transport i stručnost u ugovornoj logistici, možemo da optimiziramo Vaš lanac snabdijevanja od kraja do kraja.

Na osnovu našeg industrijskog know-how i dokazanih najboljih praksi, mi stvaramo fleksibilne, stabilne i sigurne procese. Naš cilj je da Vam pružimo podršku koja Vam je potrebna za postizanje Vaših ciljeva i da steknete konkurentnu prednost u okviru Vašeg industrijskog sektora.

For the Industrial vertical DB Schenker provides global expertise in our customers’ supply chain challenges including:

  • Extensive industry knowledge and market intelligence
  • Track record in handling and storing a huge variety of products, from wind turbines and airplane wings to small but very high-value components
  • Experience with project logistics and transport solutions for extremely heavy and large products
  • A global network of customer fulfillment and spare parts centers
  • Dedicated warehousing solutions, both external as well as in-house
  • A range of value-added services for packaging, light assembly, and quality testing
  • Scalable solutions across all Industrial segments and supply chain stages, tailored to your individual needs
  • Innovative approaches and concepts that help you to increase productivity and/or service quality
  • Integrated approach with global coverage and competencies across all modes (Air, Ocean, Road, Rail, Contract Logistics/SCM)

Based on our industry know-how and proven best practices, we create lean, stable, and safe processes. Our goal is to provide the support you need to achieve your goals and to gain competitive advantage within your industry sector.

Naši povezani proizvodi i usluge

eSchenker: Jednostavno je

eSchenker je naše do sada najnaprednije logističko rješenje. Uključuje sve eServices u jednom portalu, pružajući maksimalnu podršku na svakom nivou Vašeg lanca snabdijevanja. Od praćenja i raspoređivanja do rezervacije i izvještavanja, eSchenker pokriva Vašu logistiku.

Praćenje

Alat za praćenje eSchenker je jednostavan za upotrebu i omogućava Vam pravovremene informacije o lokaciji i statusu Vaše pošiljke kao i trenutno predviđenog vremena isporuke. Dodjela broja za praćenje znači da možete da pristupite online detaljnim podacima o pošiljkama bez prijave.

Naša tehnologija za praćenje je sada ažurirana sa još detaljnijim pregledom i informacijama o statusu za svaku od Vaših pošiljki.

600 tonska dizalica istovara turbine u Burullus

Preko 100.000 tona

1/4

Priča o uspjehu

2/4

Priča o uspjehu

3/4

Projekat uvezivanja kolona kamiona:

4/4