Industry Solutions Perishables Frozen

Logistička rješenja za kvarljivu robu i brodove hladnjače

Bez obzira da li Vam je potreban transport Vaše kvarljive robe kopnom, željeznicom, morem ili zrakom, DB Schenker ima specijalizovana logistička rješenja za Vaše poslovanje. 

Upravljanje i otprema Vaše lako pokvarljive robe

Bez obzira da li Vam je potreban transport Vaše kvarljive robe kopnom, željeznicom, morem ili zrakom, DB Schenker ima specijalizovana logistička rješenja za Vaše poslovanje. Vaša osjetljiva roba će da stigne do svoje destinacije u svježem stanju kao i kada je krenula na put.

Zahvaljujući našoj globalnoj mreži, DB Schenker može da odgovori na Vaše individualne zahtjeve za otpremu kvarljivih artikala, kao što su meso, voće i povrće, perad, morska hrana i mliječni proizvodi. Naše fleksibilne transportne opcije - kopnom, okeanom, zrakom i željeznicom, pružaju optimizovana rješenja od vrata do vrata koja će da odgovore potrebama Vašeg projekta, Vašem budžetu i Vašem rasporedu.

Sa našim inovativnim rješenjima za pakovanje, mi skladištimo Vašu osjetljivu robu u najboljim atmosferskim uslovima, osiguravajući na taj način odgovarajuću temperaturu i svježinu robe kada stigne do svoje destinacije. Dodatno, naš jedinstveni sistem praćenja omogućava Vam da pratite Vaše pošiljke kroz cijeli postupak, te ste na taj način mirni.

  • Quality handling on all trade lanes with reliable transit times
  • Global availability of capacity and environmentally friendly equipment
  • Complete transport chain for: Electronics, Healthcare (Diagnostics), Perishables (Dairy Products, Fish, Seafood, Fresh Produce, Meat & Poultry), High Value Goods, Pharmaceuticals
  • Careful visibility and monitoring throughout the entire transport chain with specialty solutions (DB SCHENKERsmartbox)

Povezani proizvodi & usluge

eSchenker: Jednostavno je

eSchenker je naše do sada najnaprednije logističko rješenje. Uključuje sve eServices u jednom portalu, pružajući maksimalnu podršku na svakom nivou Vašeg lanca snabdijevanja. Od praćenja i raspoređivanja do rezervacije i izvještavanja, eSchenker pokriva Vašu logistiku.

Praćenje

Alat za praćenje eSchenker je jednostavan za upotrebu i omogućava Vam pravovremene informacije o lokaciji i statusu Vaše pošiljke kao i trenutno predviđenog vremena isporuke. Dodjela broja za praćenje znači da možete da pristupite online detaljnim podacima o pošiljkama bez prijave.

Naša tehnologija za praćenje je sada ažurirana sa još detaljnijim pregledom i informacijama o statusu za svaku od Vaših pošiljki.

600 tonska dizalica istovara turbine u Burullus

Preko 100.000 tona

1/4

Priča o uspjehu

2/4

Priča o uspjehu

3/4

Projekat uvezivanja kolona kamiona:

4/4