Industry Solutions Fashion Clothes

Logistička rješenja za modu i maloprodaju

Brzina, fleksibilnost i učinovitost su ključni u maloprodaji. Zbog tog razloga brojni maloprodajni trgovci širom svijeta imaju povjerenja u kompaniju DB Schenker za svoja rješenja upravljanja lancem snabdijevanja za modu i maloprodaju.

Kada velika potražnja za proizvodima stvori hitne narudžbe, globalna mreža kompanije DB Schenker isporučuje robu sa bilo kojeg mjesta u svijetu, direktno do klijenta. Mi sarađujemo sa Vama kako bi razvili fleksibilan sistem upravljanja lancem snabdijevanja, koji Vam omogućava da odgovorite na nove zahtjeve tržišta, kao što je povećanja potražnja ili uvođenje novih proizvoda na tržištu.

Kao integrisani pružatelj logističkih usluga, DB Schenker rukovodi i oblikuje transportnu mrežu budućnosti, uključujući kopneni transport kao i avio transport, pomorski transport i ugovornu logistiku. Mi osiguravamo pouzdanu, blagovremenu distribuciju do maloprodajnih trgovaca ili krajnjih potrošača. Dodatno, naše transparentni nivoi zaliha koji se mogu pratiti i rute isporuke omogućavaju Vam da pratite Vaš tovar gdje god da se njegova destinacija u svijetu nalazi.

Ali nije riječ samo o proizvodnji i distribuciji. Da bi preživjeli u modi i maloprodaji, morate da se prilagodite okruženju koje ste stalno mijenja. Mi smo tu da Vam pomognemo. Mi osiguravamo da je Vaš lanac snabdijevanja podržan sa provjerama kvaliteta i opremljen sa najnovijim e-commerce rješenjima za ispunjavanje narudžbi i distribuciju.

For the Fashion & Retail industry, DB Schenker provides global expertise in our customers’ supply chain challenges including:

  • Leverage existing knowledge and drive continuous improvement processes
  • Web-based shipment tracking and customized IT platform (CIS)
  • Sales data capturing and customized reporting
  • Outsourcing logistics operations
  • One single point-of-contact

Povezani proizvodi i usluge

eSchenker: Jednostavno je

eSchenker je naše do sada najnaprednije logističko rješenje. Uključuje sve eServices u jednom portalu, pružajući maksimalnu podršku na svakom nivou Vašeg lanca snabdijevanja. Od praćenja i raspoređivanja do rezervacije i izvještavanja, eSchenker pokriva Vašu logistiku.

Praćenje

Alat za praćenje eSchenker je jednostavan za upotrebu i omogućava Vam pravovremene informacije o lokaciji i statusu Vaše pošiljke kao i trenutno predviđenog vremena isporuke. Dodjela broja za praćenje znači da možete da pristupite online detaljnim podacima o pošiljkama bez prijave.

Naša tehnologija za praćenje je sada ažurirana sa još detaljnijim pregledom i informacijama o statusu za svaku od Vaših pošiljki.

600 tonska dizalica istovara turbine u Burullus

Preko 100.000 tona

1/4

Priča o uspjehu

2/4

Priča o uspjehu

3/4

Projekat uvezivanja kolona kamiona:

4/4