Industry Solutions Semicon Solar Energy

Poluprovodinici & Solarna energija

Naše usluge za kompanije iz industrije proizvodnje poluprovodnika i solarne industrije pokrivaju sve aspekte logistike. Možemo da usavršimo Vaš cijeli lanac vrijednosti i pružimu logistiku za opremu, rezervne dijelove, usluge podrške za dodatnu opremu, ulsuge sa dodanom vrijednosti kao stavljanje u drvene sanduke i provjere kvalitete i klasično upravljanje transportom.

Upravljanje lancem snabdijevanja u industriji proizvodnje poluprovodnika i solarnoj industriji

Učinkovitost kod troškova i optimizacija lanca snabdijevanja su ključne logističke potrebe lanca snabdijevanja u industriji proizvodnje poluprovodnika i solarnoj industriji. U kompaniji DB Schenker ispunjavamo oba zahtjeva. Pružanjem prilagođenih i inovativnih logističkih rješenja, mi Vam omogućavamo da reagujete brzo na kratke inovativne cikluse i stalno promjenjive zahtjeve u Vašem lancu snabdijevanja. Mi održavamo Vaš lanac snabdijevanja fleksibilnim i osiguravamo da Vaši troškovi ostanu niski, dok Vaš posao i dalje radi, bez obzira na promjene koje treba da uradite.

Već više od 15 godina, mi smo radili sa proizvođačima originalne opreme i dobavljačima na solarnom tržištu i tržištu poluprovodnika, kako bi im donijeli usklađena logistička rješenja. Za rafiniranu logistiku poluprovodnika i solarnu logistiku, potrebna Vamje pouzdana infrastruktura. Rješenja od kompanije DB Schenker daju prioritet fleksibilnosti bez kompromizacije kvaliteta i pouzdanosti. Imate koristi od odgovornog rukovanja sa Vašim osjetljivim proizvodima, konzistentan nivo performansa, brzo vrijeme do dolaska na tržište i globalnu mrežu stručnjaka za logistiku.

Naš asortiman proizvoda nudi Vam:

  • Logistika opreme
  • Logistika čistih prostorija
  • FAB podrška i Interna logistika
  • Logistika rezervnih dijelova
  • Upravljanje skladištem
  • Projektni menadžment
  • Garancija kvalitete u lancu snabdijevanja
  • Usluge sa dodanom vrijednosti

Dok mi isporučujemo pakete usluga skrojene po mjeri za podršku svakog aspekta Vašeg lanca snabdijevanja, Vi možete da preuzmete liderstvo u Vašim osnovnim djelatnostima. Zajedno mi ćemo da postignemo maksimalnu učinkovitost, pružajući Vam konzistentnu konkurentnu prednost. Saradnjom sa proizvođačima, dobavljačima i njihovim klijentima, mi donosimo sveobuhvatna logistička rješenja i osiguravamo Vaš dugoročni uspjeh u industriji koja se stalno mijenja. 

Dodatne usluge

At DB Schenker, the security of your cargo is of utmost importance to us. We can offer a wide-array of supply-chain security solutions in order to protect your cargo during both warehousing and transport. No matter where your cargo is located or headed; we can offer suitable security solutions on a global level.

Pročitajte više

Naši povezani proizvodi & usluge

eSchenker: Jednostavno je

eSchenker je naše do sada najnaprednije logističko rješenje. Uključuje sve eServices u jednom portalu, pružajući maksimalnu podršku na svakom nivou Vašeg lanca snabdijevanja. Od praćenja i raspoređivanja do rezervacije i izvještavanja, eSchenker pokriva Vašu logistiku.

Praćenje

Alat za praćenje eSchenker je jednostavan za upotrebu i omogućava Vam pravovremene informacije o lokaciji i statusu Vaše pošiljke kao i trenutno predviđenog vremena isporuke. Dodjela broja za praćenje znači da možete da pristupite online detaljnim podacima o pošiljkama bez prijave.

Naša tehnologija za praćenje je sada ažurirana sa još detaljnijim pregledom i informacijama o statusu za svaku od Vaših pošiljki.

600 tonska dizalica istovara turbine u Burullus

Preko 100.000 tona

1/4

Priča o uspjehu

2/4

Priča o uspjehu

3/4

Projekat uvezivanja kolona kamiona:

4/4