Industry Solutions Marine Parts Propeller

Pomorska industrija

Naš globalni logistički sistem može da riješi kompleksne transportne zadatke u preciznim vremenskim okvirima. Mi pronalazimo najbržu rutu za Vas do svake luke, od fabričkih vrata direktno do Vašeg plovila. Naše usluge uključuju obradu narudžbi, nabavku, upravljanje skladištem i projektni menadžment, tendere i fleksibilne isporuke.

Pomorska logistička rješenja 

Internacionalno slanje funkcioniše u uskom rasporedu. Da bi radili ekonomično, brodovi moraju da se kreću. Ovo znači da oni u pomorskoj industriji moraju da osiguraju da njihov lanac snabdijevanja radi učinkovito.

U kompaniji DB Schenker, mi nudimo prilagođena rješenja za sve u pomorskoj industriji , uključujući:

  • Vlasnike brodova
  • Kompanije za upravljanje brodovima
  • Brodogradilišta za offshore operatere
  • Operatori za vuču i tegljače
  • Proizvođači
  • Dobavljači. 

Naši posebno kvalifikovani savjetnici su dobro uvježbani u pronalasku najbržih ruta do bilo koje luke, sve to koristeći najprikladniji model transporta za Vaš teret.

Dodatno, naša globalna mreža logističkih skladišta nalazi Vam se na raspolaganju. Mi postavljamo Vaše skladište u blizini luka i glavnih dobavljača rezervnih dijelova širom svijeta.

Naše usluge pokrivaju sve faze Vašeg lanca snabdijevanja, od obrade narudžbe, nabavke i upravljanja zalihama/projektnog menadžmenta do davanja ponuda i otpreme. Vjerujemo u transparentnost, što znači da možete da se oslonite na jasne cijene i dugoročne garancije. Dodatno, naš fokus na inovacije znači najnovija IT rješenja, kao što je online praćenje, koji su Vam uvijek dostupni, bez obzira gdje se šalje Vaš tovar.

Naši proizvodi avio transporta

eSchenker: Jednostavno je

eSchenker je naše do sada najnaprednije logističko rješenje. Uključuje sve eServices u jednom portalu, pružajući maksimalnu podršku na svakom nivou Vašeg lanca snabdijevanja. Od praćenja i raspoređivanja do rezervacije i izvještavanja, eSchenker pokriva Vašu logistiku.

Praćenje

Alat za praćenje eSchenker je jednostavan za upotrebu i omogućava Vam pravovremene informacije o lokaciji i statusu Vaše pošiljke kao i trenutno predviđenog vremena isporuke. Dodjela broja za praćenje znači da možete da pristupite online detaljnim podacima o pošiljkama bez prijave.

Naša tehnologija za praćenje je sada ažurirana sa još detaljnijim pregledom i informacijama o statusu za svaku od Vaših pošiljki.

600 tonska dizalica istovara turbine u Burullus

Preko 100.000 tona

1/4

Priča o uspjehu

2/4

Priča o uspjehu

3/4

Projekat uvezivanja kolona kamiona:

4/4