Industry Solutions Consumer Marmelade

Potrošačka logistička rješenja

DB Schenker ima duboko razumijevanje industrije robe široke potrošnje i nudi inovativna i responzivna logistička rješenja. Već godinama naši brojni partneri iz industrije robe široke potrošnje imaju povjerenja u nas kod optimizacije svojih lanaca snabdijevanja za svoje organizacije od tvornice do potrošača. Mi blisko sarađujemo sa svakim od naših klijenata potrošača za razvoj prilagođenih rješenja.

Nadalje, naša globalna mreža i snažna lokalna prisutnost u zemljama širom svijeta znači da je Vaš lanac snabdijevanja upravljan na pouzdan i konzistentan način u svim zemljama. Mi povezujemo naša četiri načina transporta za povećanje brzine i smanjenje troškova Vaših isporuka. Naše usluge sa dodanom vrijednosti i proizvodi za skladištenje stvaraju prava cjelovita rješenja koja pokrivaju puni obim Vašeg lanca snabdevanja.

DB Schenker takođe nudi razne dodatne usluge. Od carinjenja, ugovornog pakovanja, ispunjavanja, snabdijevanja proizvodnje, isporuke projekata, sajmova i usluga izložbi do ekološkog transporta, garantujemo vaš uspeh, bez obzira na područje potrošačkog tržišta na koji ste fokusirani.

For the Consumer industry, DB Schenker provides global expertise in our customers’ supply chain challenges including:

  • Optimized inventories and shortened time to market
  • Improved relationships with business partners
  • Global footprint with international supply chain capabilities
  • Solution design tools to assist in both strategic and tactical planning of distribution networks and the design of facilities
  • Dedicated warehouse solutions with leading edge technologies to drive and optimize labor costs
  • Co-packing solutions specifically designed for the consumer industry

Na kraju, mi takođe nudimo raznovrsnu dopunsku logistiku. Od carinjenja do usluga za sajmove i izložbe, mi garantujemo Vaš uspjeh, bez obzira na koje ste područje potrošačkog tržišta fokusirani. 

Povezani proizvodi & usluge

eSchenker: Jednostavno je

eSchenker je naše do sada najnaprednije logističko rješenje. Uključuje sve eServices u jednom portalu, pružajući maksimalnu podršku na svakom nivou Vašeg lanca snabdijevanja. Od praćenja i raspoređivanja do rezervacije i izvještavanja, eSchenker pokriva Vašu logistiku.

Praćenje

Alat za praćenje eSchenker je jednostavan za upotrebu i omogućava Vam pravovremene informacije o lokaciji i statusu Vaše pošiljke kao i trenutno predviđenog vremena isporuke. Dodjela broja za praćenje znači da možete da pristupite online detaljnim podacima o pošiljkama bez prijave.

Naša tehnologija za praćenje je sada ažurirana sa još detaljnijim pregledom i informacijama o statusu za svaku od Vaših pošiljki.

600 tonska dizalica istovara turbine u Burullus

Preko 100.000 tona

1/4

Priča o uspjehu

2/4

Priča o uspjehu

3/4

Projekat uvezivanja kolona kamiona:

4/4