Here to Move Woman on Smartphone

Student/Učenik

Prije nego to završe školu i izaberu put u karijeri, učenici moraju da pronađu radno okruženje u kojem uživaju. U kompaniji DB Schenker, vjerujemo da je moguće pomoći im da otkriju svoje interese što je moguće ranije. Zbog toga omogućavamo učenicima uvid u logističku industriju, nudeći im mogućnost da učestvuju u dualnom studijskom programu od 38 mjeseci, GENEXT@DB Schenker. Ako ste zainteresovani za rad u vodećoj globalnoj logističkoj kompaniji, ovo je odlična prilika. Upoznaćete rukovodioce i članove osoblja u kompaniji DB Schenker i dobićete prednost na Vašem profesionalnom putu u ovoj industriji.

shutterstock_529964590_optimized

Otvorena radna mjesta

Students at DB Schenker

If you’re curious how life happens in our head office, an internship with our team is certainly worth pursuing.

O nama

DB Schenker je globalni vodeći pružatelj logističkih usluga koji omogućava inovativna rješenja za lanac snabdijevanja za raznovrsne industrije širom svijeta.

O nama

Prednosti

Mi smo svjesni činjenice da su naši zaposlenici naša najvrijednija imovina. Zbog toga se zalažemo za omogućavanje najboljih koristi za njih, od konkurentnih plata do optimalnih ponuda za zdravstveno osiguranje i plaćeni godišnji odmor.

Ravnoteža između rada i slobodnog vremena

Naša pravila o godišnjem odmoru i slobodnim danima odražavaju naše vjerovanje u pravilnu ravnotežu između rada i slobodnog vremena.

Profesionalni razvoj

Čvrsto vjerujemo u stalnu obuku i razvoj naših zaposlenika. Naposljetku, Vaš uspjeh je i naš uspjeh.

Benefit3 (1)

Rad u inostranstvu

Putujte svijetom sa kompanijom DB Schenker! Ako tražite internacionalni izazov, mi nudimo mnogo mogućnosti.