Businessmen shaking hands compliance

Usklađenost

U kompaniji DB Schenker ponosno se pridržavamo etičkih poslovnih standarda, koje naša kompanija cijeni već preko 140 godina. Zalažemo se za pridržavanje međunarodnih i nacionalnih zakona i ispunjavanje najviših nivoa etičkih i zakonskih standarda u svemu što radimo. To nas čini pouzdanim i etičkim poslovnim partnerom za naše klijente i zainteresovane grupe. Naš Kodeks ponašanja, koji usmjerava naše svakodnevno poslovimanje i naš Kodeks ponašanja za poslovne partnere, koji informiše naše dobavljače i poslovne partnere, primjeri su za našu posvećenost zakonskoj usklađenosti.   

Naši standardi

U kompaniji DB Schenker, zalažemo se za pridržavanje međunarodnih i nacionalnih zakona i pridržavanje etičkih standarda poslovanja, koje naša kompanija cijeni više od 140 godina. Posvećeni smo ispunjavanju najviših nivoa etičkih i zakonskih standarda u svemu što radimo. Naš DB Kodeks ponašanja, koji informiše o našim svakodnevnim aktivnostima i naš DB Kodeks ponašanja za poslovne partnere, koji informiše naše dobavljače i poslovne partnere, primjeri su za to.

Pogledajte više
Workers logistics compliance

Za poslovne partnere

Naš DB Kodeks ponašanja za poslovne partnere stvara osnovu za kooperativno poslovanje obavezujući se svim DB Schenker poslovnim partnerima za ispunjavanje etičkih i zakonskih standarda.

Pogledajte više
Woman windowfront business operations

Izvještaji

Mi u kompaniji DB Schenker zalažemo se za zaštitu našeg integriteta. Ukoliko ste zabrinuti zbog mogućih kršenja pravila ili izvještaja o ozbiljnim prekršajima, ohrabrujemo Vas da nas kontaktirate.

Pogledajte više
Businessmen Talking on a Terrace

Zalaganje

DB Grupacija se zalaže za dalji razvoj boljeg razumijevanja usklađenosti u nacionalnom i međunarodnom okruženju. Prati visoke standarde poslovne etike i aktivno ih se pridržava.

Pogledajte više