Avio transport

Sa globalnom mrežom i naprednim logističkim rješenjima, naše usluge avio transporta pružaju sveobuhvatna rješenja za Vaše potrebe transporta avio tereta. Možemo da transportujemo Vaš teret na bilo koju destinaciju u svijetu. Bez obzira gdje se nalazila destinacija za Vašu robu i kakav bio Vaš vremenski okvir, naš posao je da učinimo da se Vaš posao odvija besprijekorno.

DB Schenker je vodeći pružatelj usluga avio transporta na tržištu, sa širokom, globalnom mrežom. Naša napredna, integrisana rješenja za isporuku osiguravaju da Vaš teret bude transportovan do svoje destinacije, bilo gdje u svijetu.

DB Schenker avio transportna mreža pokriva 700 lokacija u 130 zemalja. Naš tim bilježi bilans više od milion tona uspješnih isporuka avio tereta svake godine. Zapravo, mi smo snažan partner za preko 700.000 klijenata – klijenata poput Vas.

Naši klijenti imaju koristi od izbora prvoklasnih aviokompanija sa izvrsnim transportnim vezama i stalnim praćenjem pošiljki. Bez obzira da li Vam je potrebna isporuka pošiljke što je prije moguće ili imate veliki teret za isporuku, mi raspolažemo sa proizvodima avio transporta koji su izrađeni tako da ispunite svoj vremenski rok i ostanete u okviru svog budžeta. Bez obzira na Vaše potrebe i zahtjeve, raspolažemo sa raznim vrstama usluga od kojih možete da birate.

Nemojte se pomiriti sa unificiranim rješenjem za sve. Uz pomoć firme DB Schenker imaćete izbor proizvoda za otpremu tereta koji će da Vam pruži maksimalnu fleksibilnost i efikasnost za sve Vaše potrebe transporta avio tereta.

Uživajte u miru imajući u vidu da poslujete sa jednim od vodećih špeditera u avio transportu na svetu. Uz širok izbor prvoklasnih avio kompanija, brzina isporuke i povoljnih cijena za isporuke, nikada do sada nije bilo lakše da se usklade Vaše pošiljke tereta i da se stvari drže u pokretu.

Naši proizvodi avio transporta

Industry Solution Mechanics Engineering

Industrijska rješenja

Kao jedan od vodećih pružatelja logističkih rješenja širom svijeta, DB Schenker ima veliki izbor transportnih i ugovornih logističkih rješenja, koji se proteže na više industrija. Kao takvi, mi smo stručnjaci u identifikaciji izazova koji su specifični za Vašu industriju. Možemo da prilagodimo rješenja koja će Vam pomoći kroz sve faze Vašeg lanca snabdijevanja.

Pogledajte sve medije
600 tonska dizalica istovara turbine u Burullus

Preko 100.000 tona

1/4

Priča o uspjehu

2/4

Priča o uspjehu

3/4

Projekat uvezivanja kolona kamiona:

4/4

eSchenker: Jednostavno je

eSchenker je naše do sada najnaprednije logističko rješenje. Uključuje sve eServices u jednom portalu, pružajući maksimalnu podršku na svakom nivou Vašeg lanca snabdijevanja. Od praćenja i raspoređivanja do rezervacije i izvještavanja, eSchenker pokriva Vašu logistiku.

Praćenje

Alat za praćenje eSchenker je jednostavan za upotrebu i omogućava Vam pravovremene informacije o lokaciji i statusu Vaše pošiljke kao i trenutno predviđenog vremena isporuke. Dodjela broja za praćenje znači da možete da pristupite online detaljnim podacima o pošiljkama bez prijave.

Naša tehnologija za praćenje je sada ažurirana sa još detaljnijim pregledom i informacijama o statusu za svaku od Vaših pošiljki.