DB Schenker Employee Air Freight Product

Intermodalna rješenja

Iskoristite tačnost avio transporta i štedljivost pomorskog transporta sa DB SCHENKERskybridge - logističkim proizvodom koji povezuje najbolje od oba proizvoda. 

Iskoristite najbolje od oba svijeta sa kombinovanim prednostima avio i pomorskog transporta. Sa DB SCHENKERskybridge, optimiziramo Vašu transportnu rutu za:

  • Smanjenje transportnih troškova u poređenju sa standardnom isporukom avio tereta
  • Smanjenje tranzitnog vremena u poređenju sa standardnom isporukom pomorskim transportom
  • Omogućavanje povoljnije transportne opcije za zakašnjele pomorske pošiljke
  • Omogućavanje opcije za smanjenje kapacitete ili skupa tržišta i rute avio transporta 

Kombinacijom rješenja za avio teret i pomorski transport, možete da pronađete pravu ravnotežu između troškova i vremena - dodajući fleksibilnost Vašem lancu snabdijevanja.  

Kao lider u logističkoj industriji, naš tim će Vam pomoći da pronađete najbolje špediterske i logističke usluge za ispunjavanje Vaših poslovnih ciljeva. 

DB SCHENKERskybridge je dostupan na svim ključnim rutama od Azije preko US zapadne obale do Latinske Amerike i od Azije do Evrope. Naše usluge Vam pomažu da povećate svoj doseg dok smanjujete uticaj koji ima na Vaš budžet. DB SCHENKERskybrige je takođe povoljna alternativa za isporuke od Evrope do regije Južnog Pacifika.

Prednosti

  • Pristup globalnim tržištima
  • Smanjeni troškovi
  • Brzina i fleksibilnost avio i pomorskog transporta

Povezani proizvodi

Povezana industrijska rješenja

eSchenker: Jednostavno je

eSchenker je naše do sada najnaprednije logističko rješenje. Uključuje sve eServices u jednom portalu, pružajući maksimalnu podršku na svakom nivou Vašeg lanca snabdijevanja. Od praćenja i raspoređivanja do rezervacije i izvještavanja, eSchenker pokriva Vašu logistiku.

Praćenje

Alat za praćenje eSchenker je jednostavan za upotrebu i omogućava Vam pravovremene informacije o lokaciji i statusu Vaše pošiljke kao i trenutno predviđenog vremena isporuke. Dodjela broja za praćenje znači da možete da pristupite online detaljnim podacima o pošiljkama bez prijave.

Naša tehnologija za praćenje je sada ažurirana sa još detaljnijim pregledom i informacijama o statusu za svaku od Vaših pošiljki.

600 tonska dizalica istovara turbine u Burullus

Preko 100.000 tona

1/4

Priča o uspjehu

2/4

Priča o uspjehu

3/4

Projekat uvezivanja kolona kamiona:

4/4