DB Schenker Employee Air Freight Product

Letne operacije

Upotrijebite evidenciju uspjeha DB Schenker za sinhronizaciju i optimizaciju Vašeg lanca snabdijevanja tako što ćete da dopustite DB Schenker da upravlja Vašim transportnim potrebama.

DB SCHENKERflightops proizvod povezuje transportna čvorišta širom svijeta, pružajući globalni kapacitet na osnovu in-house usluga. 

Garantujemo pristup širom svijeta kapacitetima putem naših in-house usluga leta. DB SCHENKERflightops su integrisani u globalni avio transportni sistem čvorišta, dok sinhroniziramo i optimiziramo Vaš lanac snabdijevanja koristeći naše mreže kopnenog transporta. DB SCHENKERflightops, garantuje Vaš globalni kapacitet, čak i tokom vrhunca sezone. Vaša proizvodnja ostaje fleksibilna zbog smanjenja posrednika u transportnom lancu. DB Schenker sve to obavlja sam, čineći transport Vaših proizvoda i robe jednostavnim i povoljnim. 

Prednosti

  • Pristup globalnim tržištima
  • Garantovani pristup transportnim kapacitetima
  • Dostupan kapacitet i na vrhuncu senzone
  • Smanjenje tranzitnog vremena zbogbrzog i jednostavnog prijevoza prije utovara na brod i nakon istovara robe s broda, putem naših kamionskih mreža

Additional Services

U kompaniji DB Schenker vjerujemo da je kvalitet ono što klijent tvrdi da jeste. Kvalitet može da se fizički mjeri. Dakle, ako se sva mjerenja dodaju u ono što je klijent definisao ili mu je potrebno, onda je to što je pruženo kvalitet. (Izvor: Američko udruženje za kvalitet – ASQ; priručnik za Q9001:2000) 

Kvalitet je u središtu DB Schenker avio transportne mreže.  Mi smo osnivački član Cargo iQ (ranije poznat kao Cargo 2000). Ova organizacija je stvorila osnovu za sistem upravljanja kvalitetom širom industrije sa strogim postupcima provjere i certifikacije. U okviru DB Schenker globalne avio transportne mreže postoji jaka kultura stalnog poboljšanja. Radimo u partnerstvu sa zainteresovanim grupama u lancu snabdijevanja da bi postignuli poboljšanja širom cijele avio transportne mreže. 

Cargo iQ takođe podržava DB Schenker sistem upravljanja kvalitetom, omogućavajući nas da podržavamo strategiju korporacije. 

Pored kvalitete, mi težimo da postavimo i održimo standard 'najbolji u klasi' za siguran logistički lanac avio transporta. Zbog toga, štitimo naše osoblje, poslovne partnere, vrijednu robu naših klijenata i naše objekte. 

DB Schenker i naši partneri pridržavaju se postojećih globalnih, regionalnih i lokalnih zakona o sigurnosti i pravila uz istovremeno ispunjavanje obaveza prema našim klijentima. 

U kompaniji DB Schenker mišljenja smo da je važno biti proaktivan kada je riječ o sigurnosti. Koristimo svaku mogućnost da doprinesemo postupku donošenja odluka nadležnih organa i ključnih organizacija. Pomaganjem u razvoju smjernica za najbolju praksu, osiguravamo da su naši pravilnici i procedure ispravni.

Pročitajte više

Povezani proizvodi

Povezana industrijska rješenja

eSchenker: Jednostavno je

eSchenker je naše do sada najnaprednije logističko rješenje. Uključuje sve eServices u jednom portalu, pružajući maksimalnu podršku na svakom nivou Vašeg lanca snabdijevanja. Od praćenja i raspoređivanja do rezervacije i izvještavanja, eSchenker pokriva Vašu logistiku.

Praćenje

Alat za praćenje eSchenker je jednostavan za upotrebu i omogućava Vam pravovremene informacije o lokaciji i statusu Vaše pošiljke kao i trenutno predviđenog vremena isporuke. Dodjela broja za praćenje znači da možete da pristupite online detaljnim podacima o pošiljkama bez prijave.

Naša tehnologija za praćenje je sada ažurirana sa još detaljnijim pregledom i informacijama o statusu za svaku od Vaših pošiljki.

600 tonska dizalica istovara turbine u Burullus

Preko 100.000 tona

1/4

Priča o uspjehu

2/4

Priča o uspjehu

3/4

Projekat uvezivanja kolona kamiona:

4/4