DB Schenker Employee Air Freight Product

General Air Freight Products

With three air freight shipping solutions, DB SCHENKERjetcargo gives you the speed and reliability you need for your air cargo shipment.

When you’re looking for an air freight solution, you want one that fits your individual cargo and supply chain needs. With DB SCHENKERjetcargo, you’ll get to choose from our freight shipping solutions that will fit the speed and reliability you need for your shipment. 

When you’re sending pallets with DB Schenker, consider one of the following DB SCHENKERjetcargo packages for your air freight delivery:

Opcije proizvoda

Ekspresna isporuka za hitne pošiljke

Ako Vaša pošiljka treba da se isporuči u određenom vremenskom periodu, ovaj proizvod je za Vas. Sa dnevnim transportima, koristeći prvoklasne prijevoznike, cjelokupne cijene, nema žurbe koju ovaj proizvod ne može da riješi.

Standard za ekspresne pošiljke

Bez žurbe? Nema problema. DB SCHENKERjetcargo business za sve standardne proizvode za sve ekspresne pošiljke avio transportom. Od garantovanih vremena isporuke i prvoklasnih prijevoznika, do cjelokupnih cijena, podižemo nivo za standarde ekspresne isporuke avio transportom. 

Povoljna opcija za manje hitne pošiljke

Ako ste više zabrinuti za cijenu nego vrijeme, razmislite o našoj ekonomskoj opciji. Sa niskim cijenama za isporuku avio tereta, blagovremenim isporukama i all-in cijenama , ova povoljna opcija ne štedi na kvaliteti.

Opcija koja je skrojena za Vaše potrebe avio tereta

Posebne transportne kategorije zaslužuju opcije skrojene prema mjeri. Sa DB SCHENKERjetcargo special, nudimo prilagođena rješenja koja odgovaraju Vašim potrebama. Razgovarajte sa našim stručnjacima kako bi pronašli pravo rješenje avio transporta za Vaš teret.

Prednosti

 • Mreža širom svijeta
 • Garantovani kapaciteti na širokom rasponu ruta
 • Povezivanje glavnih globalnih čvorišta na svim kontinentima
 • Brzo i sveobuhvatno
 • Definisan raspored
 • Transport koji obavljaju prvoklasni prijevoznici
 • Integrisana usluga vrata do vrata
 • Online praćenje povezano sa rješenjima transparentnosti
 • Transparentnost vremena izvršenja
 • Maksimalna sigurnost
 • Planiranje i nadzor u skladu sa Cargo iQ standardima kvaliteta

Additional Services

U kompaniji DB Schenker vjerujemo da je kvalitet ono što klijent tvrdi da jeste. Kvalitet može da se fizički mjeri. Dakle, ako se sva mjerenja dodaju u ono što je klijent definisao ili mu je potrebno, onda je to što je pruženo kvalitet. (Izvor: Američko udruženje za kvalitet – ASQ; priručnik za Q9001:2000) 

Kvalitet je u središtu DB Schenker avio transportne mreže.  Mi smo osnivački član Cargo iQ (ranije poznat kao Cargo 2000). Ova organizacija je stvorila osnovu za sistem upravljanja kvalitetom širom industrije sa strogim postupcima provjere i certifikacije. U okviru DB Schenker globalne avio transportne mreže postoji jaka kultura stalnog poboljšanja. Radimo u partnerstvu sa zainteresovanim grupama u lancu snabdijevanja da bi postignuli poboljšanja širom cijele avio transportne mreže. 

Cargo iQ takođe podržava DB Schenker sistem upravljanja kvalitetom, omogućavajući nas da podržavamo strategiju korporacije. 

Pored kvalitete, mi težimo da postavimo i održimo standard 'najbolji u klasi' za siguran logistički lanac avio transporta. Zbog toga, štitimo naše osoblje, poslovne partnere, vrijednu robu naših klijenata i naše objekte. 

DB Schenker i naši partneri pridržavaju se postojećih globalnih, regionalnih i lokalnih zakona o sigurnosti i pravila uz istovremeno ispunjavanje obaveza prema našim klijentima. 

U kompaniji DB Schenker mišljenja smo da je važno biti proaktivan kada je riječ o sigurnosti. Koristimo svaku mogućnost da doprinesemo postupku donošenja odluka nadležnih organa i ključnih organizacija. Pomaganjem u razvoju smjernica za najbolju praksu, osiguravamo da su naši pravilnici i procedure ispravni.

Pročitajte više

Povezani proizvodi

Industry Solution Mechanics Engineering

Industrijska rješenja

Kao jedan od vodećih pružatelja logističkih rješenja širom svijeta, DB Schenker ima veliki izbor transportnih i ugovornih logističkih rješenja, koji se proteže na više industrija. Kao takvi, mi smo stručnjaci u identifikaciji izazova koji su specifični za Vašu industriju. Možemo da prilagodimo rješenja koja će Vam pomoći kroz sve faze Vašeg lanca snabdijevanja.

Pogledajte sve medije

eSchenker: Jednostavno je

eSchenker je naše do sada najnaprednije logističko rješenje. Uključuje sve eServices u jednom portalu, pružajući maksimalnu podršku na svakom nivou Vašeg lanca snabdijevanja. Od praćenja i raspoređivanja do rezervacije i izvještavanja, eSchenker pokriva Vašu logistiku.

Praćenje

Alat za praćenje eSchenker je jednostavan za upotrebu i omogućava Vam pravovremene informacije o lokaciji i statusu Vaše pošiljke kao i trenutno predviđenog vremena isporuke. Dodjela broja za praćenje znači da možete da pristupite online detaljnim podacima o pošiljkama bez prijave.

Naša tehnologija za praćenje je sada ažurirana sa još detaljnijim pregledom i informacijama o statusu za svaku od Vaših pošiljki.

600 tonska dizalica istovara turbine u Burullus

Preko 100.000 tona

1/4

Priča o uspjehu

2/4

Priča o uspjehu

3/4

Projekat uvezivanja kolona kamiona:

4/4