Kopneni transport

Sa 430 filijala za kopneni transport širom Evrope, proizvodi i usluge kopnenog transporta kompanije DB Schenker pokrivaju široku mrežu. Ostanite u korak sa svojom konkurencijom sa našim nizom kvalitetnih kopnenih transportnih rješenja.

Bez obzira da li Vam je potreban cestovni ili željeznički transport, naša rješenje kopnenog transporta će dovesti Vaše pošiljke tamo gdje trebaju da budu, tačno i pouzdano. Nije bitno da li Vam je potrebna pojedinačna pošiljka ili želite da upravljamo Vašim ukupnim lancem snabdijevanja. Naš flota kopnenog transporta može da prevozi robu na bilo koju lokaciju.

Naši proizvodi špediterskih pošiljki osigurali su uspjeh za milione kopnenih pošiljki. Sa evidencijom o kvaliteti i transportu na vrijeme, Vaši proizvodi će da budu u sigurnim rukama.

Naši proizvodi kopnenog transporta

eSchenker: Jednostavno je

eSchenker je naše do sada najnaprednije logističko rješenje. Uključuje sve eServices u jednom portalu, pružajući maksimalnu podršku na svakom nivou Vašeg lanca snabdijevanja. Od praćenja i raspoređivanja do rezervacije i izvještavanja, eSchenker pokriva Vašu logistiku.

Praćenje

Alat za praćenje eSchenker je jednostavan za upotrebu i omogućava Vam pravovremene informacije o lokaciji i statusu Vaše pošiljke kao i trenutno predviđenog vremena isporuke. Dodjela broja za praćenje znači da možete da pristupite online detaljnim podacima o pošiljkama bez prijave.

Naša tehnologija za praćenje je sada ažurirana sa još detaljnijim pregledom i informacijama o statusu za svaku od Vaših pošiljki.

600 tonska dizalica istovara turbine u Burullus

Preko 100.000 tona

1/4

Priča o uspjehu

2/4

Priča o uspjehu

3/4

Projekat uvezivanja kolona kamiona:

4/4