Shape Shape 161110_icono_product_teaser icon-arrow-left icon-arrow-right icon-first icon-last 161110_icono_product_teaser 161110_icono_product_teaser location-pin 161110_icono_product_teaser 161110_icono_product_teaser contact-desktop-white careers-desktop-white

Direktni transport (LTL & FTL)

Otkrijte najvažnije informacije za najlakši put od tačke A do tačke B!

DB SCHENKERfull load ili DB SCHENKERpart load se sada može pohvaliti poboljšanjima u obliku mnoštva transportnih opcija. Odaberite savršenu kombinaciju i iskoristite veću brzinu, sigurnost i tačnost planiranja za svoje direktne pošiljke tereta. Oslonite se na provjerenu DB Schenker kvalitetu po vrlo atraktivnoj cijeni - rezervišite svoj transport pošiljke i sve opcije koje su vam potrebne u eSchenkeru. Naš potpuno digitalni proces rezervacije osigurava vrhunsku učinkovitost.


Napravite direktni prijevoz tereta predvidljivim, brzim i jednostavnim s visoko učinkovitim proizvodima...…plus puno dodatnih opcija!


Potrebna su Vam specifična rješenja?

Kontaktirajte Vašeg lokalnog agenta i otkrijte našu ponudu. Iskoristite prednosti jednog od vodećih svjetskih pružatelja logističkih usluga sa ličnom podrškom u svakoj evropskoj zemlji.

Lokalna ekspertiza za Vaš uspjeh!Dodatne usluge

Kao pioniri u inovativnim logističkim rješenjima, mi u DB Schenker se zalažemo da postanemo vodeći, održivi, ekološki pružatelj logističkih usluga. Kao pioniri u inovativnim logističkim rješenjima, mi u DB Schenker se zalažemo da postanemo vodeći, održivi, ekološki pružatelj logističkih usluga.

Pročitajte više

U kompaniji DB Schenker sigurnost Vašeg tereta je od najveće važnosti za nas. Možemo da pružimo širok izbor sigurnosnih rješenja za lanac snabdijevanja da bi zaštitili Vaš teret tokom skladištenja i transporta. Bez obzira da li je Vaš teret smješten ili gdje je upućen; možemo da ponudimo odgovarajuća sigurnosna rješenja na globalnom nivou.

Pročitajte više

Zbog rizika za ljude i okolinu, opasan teret ne može da se tretira kao opći kargo. Ono zahtijeva posebno rukovanje i radnu snagu koja posjeduje dodatne kvalifikacije. Opasan teret je u principu neprihvatljiv za DB SCHENKERparcel. Takođe je predmet općih uslova za prihvatanje u cijeloj Evropi u DB SCHENKERsystem

Međutim, sa DB SCHENKERpart i DB SCHENKERfull load ne postoje  ograničenja. U svakom slučaju, koji god proizvod da odaberete, klijenti uvijek mogu da zatraže od nadležne filijale posebne ugovore. Kompanija DB Schenker pokriva sa ovom politikom 98 procenata potražnje za kopnenim transportnim uslugama za opasan teret.

Povezani proizvodi

eSchenker: Jednostavno je

eSchenker je naše do sada najnaprednije logističko rješenje. Uključuje sve eServices u jednom portalu, pružajući maksimalnu podršku na svakom nivou Vašeg lanca snabdijevanja. Od praćenja i raspoređivanja do rezervacije i izvještavanja, eSchenker pokriva Vašu logistiku.

Praćenje

Alat za praćenje eSchenker je jednostavan za upotrebu i omogućava Vam pravovremene informacije o lokaciji i statusu Vaše pošiljke kao i trenutno predviđenog vremena isporuke. Dodjela broja za praćenje znači da možete da pristupite online detaljnim podacima o pošiljkama bez prijave.

Naša tehnologija za praćenje je sada ažurirana sa još detaljnijim pregledom i informacijama o statusu za svaku od Vaših pošiljki.

600 tonska dizalica istovara turbine u Burullus

Preko 100.000 tona

1/4

Priča o uspjehu

2/4

Priča o uspjehu

3/4

Projekat uvezivanja kolona kamiona:

4/4