Truck on the road

Pojedinačna pošiljka

DB Schenker postupa sa isporukom Vaših pojedinačnih pošiljki na profesionalan i precizan način, kako se i može očekivati od vodećeg pružatelja logističkih usluga u svijetu.

Bez obzira na veličinu Vaše pošiljke, kompanija DB Schenker se obavezala da je isporuči tamo gdje je namijenjena. Sa DB SCHENKERparcel, mi postupamo sa Vašom pojedinačnom pošiljkom kao i sa svakom velikom špediterskom pošiljkom — pažljivo i profesionalno. 

Korištenje DB SCHENKERparcel je jednostavno. Mi isporučujemo pakete do 30kg težine bilo gdje u Evropi — sve što morate da uradite je da naručite jednu narudžbu kod Vašeg lokalnog DB Schenker ureda. Sa samo jednom rezervacijom, mi preuzimamo Vaše pošiljke u jednom vozilu na Vašoj lokaciji i pratimo je pojedinačnim sistemom praćenja. Praćenje Vašeg paketa od početka do kraja nikada nije bilo lakše.

Prednosti

  • Pojednostavljeni postupak rezervacije: Sve što je potrebno da bi se Vaša pošiljka pokrenula jeste jedna rezervacija i preuzimanje
  • Preuzimanje pošiljke na Vašoj lokaciji: Mi ćemo da dođemo do Vas da bi preuzeli Vaše pojedinačne i zbirne pošiljke
  • Integrisani IT sistem praćenja: Dobijte informacije o Vašim pojedinačnim i zbirnim pošiljkama
  • Jedan račun za pojedinačne i zbirne pošiljke: Za Vaše pošiljke ispostavićemo jedan račun
  • Jedan kontakt za Vaše pošiljke: Bilo koja pitanja ili zahtjevi koje imate u vezi Vaše pošiljke biće usmjerene Vašem nadležnom DB Schenker uredu

Dodatne usluge

Kao pioniri u inovativnim logističkim rješenjima, mi u DB Schenker se zalažemo da postanemo vodeći, održivi, ekološki pružatelj logističkih usluga. Kao pioniri u inovativnim logističkim rješenjima, mi u DB Schenker se zalažemo da postanemo vodeći, održivi, ekološki pružatelj logističkih usluga.

Pročitajte više

U kompaniji DB Schenker sigurnost Vašeg tereta je od najveće važnosti za nas. Možemo da pružimo širok izbor sigurnosnih rješenja za lanac snabdijevanja da bi zaštitili Vaš teret tokom skladištenja i transporta. Bez obzira da li je Vaš teret smješten ili gdje je upućen; možemo da ponudimo odgovarajuća sigurnosna rješenja na globalnom nivou.

Pročitajte više

Zbog rizika za ljude i okolinu, opasan teret ne može da se tretira kao opći kargo. Ono zahtijeva posebno rukovanje i radnu snagu koja posjeduje dodatne kvalifikacije. Opasan teret je u principu neprihvatljiv za DB SCHENKERparcel. Takođe je predmet općih uslova za prihvatanje u cijeloj Evropi u DB SCHENKERsystem

Međutim, sa DB SCHENKERpart i DB SCHENKERfull load ne postoje  ograničenja. U svakom slučaju, koji god proizvod da odaberete, klijenti uvijek mogu da zatraže od nadležne filijale posebne ugovore. Kompanija DB Schenker pokriva sa ovom politikom 98 procenata potražnje za kopnenim transportnim uslugama za opasan teret.

Povezani proizvodi

eSchenker: Jednostavno je

eSchenker je naše do sada najnaprednije logističko rješenje. Uključuje sve eServices u jednom portalu, pružajući maksimalnu podršku na svakom nivou Vašeg lanca snabdijevanja. Od praćenja i raspoređivanja do rezervacije i izvještavanja, eSchenker pokriva Vašu logistiku.

Praćenje

Alat za praćenje eSchenker je jednostavan za upotrebu i omogućava Vam pravovremene informacije o lokaciji i statusu Vaše pošiljke kao i trenutno predviđenog vremena isporuke. Dodjela broja za praćenje znači da možete da pristupite online detaljnim podacima o pošiljkama bez prijave.

Naša tehnologija za praćenje je sada ažurirana sa još detaljnijim pregledom i informacijama o statusu za svaku od Vaših pošiljki.