Truck on the road with Container

Our invisible force for your business.

Zbirni transport (LTL)

Pouzdajte se u najširu mrežu kopnenog transporta u Evropi.

Široka mreža kopnenog transporta u Evropi od kompanije DB Schenker radi u 720 filijala, širom 36 evropskih zemalja. Na ovaj način mi smo broj jedan kada je riječ o izboru za Vaše potrebe zbirnog transporta/LTL. 

Možete da izaberete između dva proizvoda jednostavna za upotrebu, koji su standardizovani širom Evrope:
DB SCHENKERsystem i DB SCHENKERsystem premium.

DB SCHENKERsystem je najbolje rješenje ukoliko želite da brzo i pouzdano transportujete Vaš tovar kroz cijelu Evropu. Ukoliko je brzina važna, DB SCHENKERsystem premium je rješenje za evropske kompanije: Bićete u mogućnosti da koristite najbržu mrežu cesta i da iskoristite vodeću pouzdanost u industriji - sa garancijom učinka!

NOVO: Vremenski definisana opcija Premium 13

Želite li ranije obradovati Vaše klijente? Iskoristite našu vremenski definisanu opciju za bolje planiranje kao i mogućnost racionalizacije proizvodnog procesa Vašeg klijenta. Širom Evrope.

*Garancija će biti ograničena na obećanje povrata novca: Ako pošiljka ne bude isporučena u okviru dogovorenog vremenskog roka, kompanija DB Schenker će nadoknaditi neto iznos bez dodatnih troškova koje je kupac uplatio DB Schenkeru za određenu pošiljku. Ovo se neće primjenjivati u slučaju da je pošiljalac ili primalac odgovoran za kasnu isporuku kao i u slučaju više sile.

Prednosti

  • Isporuke od vrata do vrata: Pouzdan transport zbirnih pošiljki širom Evrope.
  • Usko povezani terminali kopnenog transporta: Dnevno linijsko prevoženje tereta između stanica, drži terminale kopnenog transporta besprijekorno povezane.
  • Alati za online praćenje i izvještavanje: Transparentna mjerila izvršenja, kao što su upoređivanja između vremena protoka i elektronskog dokaza za isporuku.

Dodatne usluge

Kao pioniri u inovativnim logističkim rješenjima, mi u DB Schenker se zalažemo da postanemo vodeći, održivi, ekološki pružatelj logističkih usluga. Kao pioniri u inovativnim logističkim rješenjima, mi u DB Schenker se zalažemo da postanemo vodeći, održivi, ekološki pružatelj logističkih usluga.

Pročitajte više

U kompaniji DB Schenker sigurnost Vašeg tereta je od najveće važnosti za nas. Možemo da pružimo širok izbor sigurnosnih rješenja za lanac snabdijevanja da bi zaštitili Vaš teret tokom skladištenja i transporta. Bez obzira da li je Vaš teret smješten ili gdje je upućen; možemo da ponudimo odgovarajuća sigurnosna rješenja na globalnom nivou.

Pročitajte više

Zbog rizika za ljude i okolinu, opasan teret ne može da se tretira kao opći kargo. Ono zahtijeva posebno rukovanje i radnu snagu koja posjeduje dodatne kvalifikacije. Opasan teret je u principu neprihvatljiv za DB SCHENKERparcel. Takođe je predmet općih uslova za prihvatanje u cijeloj Evropi u DB SCHENKERsystem

Međutim, sa DB SCHENKERpart i DB SCHENKERfull load ne postoje  ograničenja. U svakom slučaju, koji god proizvod da odaberete, klijenti uvijek mogu da zatraže od nadležne filijale posebne ugovore. Kompanija DB Schenker pokriva sa ovom politikom 98 procenata potražnje za kopnenim transportnim uslugama za opasan teret.

Povezani proizvodi

eSchenker: Jednostavno je

eSchenker je naše do sada najnaprednije logističko rješenje. Uključuje sve eServices u jednom portalu, pružajući maksimalnu podršku na svakom nivou Vašeg lanca snabdijevanja. Od praćenja i raspoređivanja do rezervacije i izvještavanja, eSchenker pokriva Vašu logistiku.

Praćenje

Alat za praćenje eSchenker je jednostavan za upotrebu i omogućava Vam pravovremene informacije o lokaciji i statusu Vaše pošiljke kao i trenutno predviđenog vremena isporuke. Dodjela broja za praćenje znači da možete da pristupite online detaljnim podacima o pošiljkama bez prijave.

Naša tehnologija za praćenje je sada ažurirana sa još detaljnijim pregledom i informacijama o statusu za svaku od Vaših pošiljki.

600 tonska dizalica istovara turbine u Burullus

Preko 100.000 tona

1/4

Priča o uspjehu

2/4

Priča o uspjehu

3/4

Projekat uvezivanja kolona kamiona:

4/4