Pomorski transport

DB Schenker pomorski transport prevozi više od 5.500 kontejnera u danu do luka u cijelom svijetu, čineći nas najboljim špediterom za Vaše pomorske pošiljke. 

U kompaniji DB Schenker, proizvodi pomorskog transporta olakšavaju globalne veze za više od 700.000 klijenata, širom 130 zemalja. Kada god Vam je potreban transport Vaših pošiljki, naša inovativna rješenja grade most između Vaših prodaja i tržišta za nabavku. Konzistentne, pouzdane plovidbe osiguravaju da Vaše pošiljke pomorskim transportom uvijek stignu do Vaših klijenata na vrijeme.

Mi prevozimo više od 5.500 kontejnera dnevno do mnoštva luka širom svijeta, čineći nas prvim izborom za FCL i LCL pošiljke. Takođe nudimo najpovoljnija rješenja - povezujući proizvode avio i pomorskog transporta radi uštede Vašeg vremena i novca.

Asortiman DB SCHENKERocean proizvoda nudi razne vrste usluga koje zadovoljavaju potrebe Vašeg pomorskog lanca snabdevanja. Svaki proizvod je razvijen da ispuni Vaše visoke standarde za sveobuhvatne transportne usluge od vrata do vrata.

Naši proizvodi avio transporta

600 tonska dizalica istovara turbine u Burullus

Preko 100.000 tona

1/4

Priča o uspjehu

2/4

Priča o uspjehu

3/4

Projekat uvezivanja kolona kamiona:

4/4

eSchenker: Jednostavno je

eSchenker je naše do sada najnaprednije logističko rješenje. Uključuje sve eServices u jednom portalu, pružajući maksimalnu podršku na svakom nivou Vašeg lanca snabdijevanja. Od praćenja i raspoređivanja do rezervacije i izvještavanja, eSchenker pokriva Vašu logistiku.

Praćenje

Alat za praćenje eSchenker je jednostavan za upotrebu i omogućava Vam pravovremene informacije o lokaciji i statusu Vaše pošiljke kao i trenutno predviđenog vremena isporuke. Dodjela broja za praćenje znači da možete da pristupite online detaljnim podacima o pošiljkama bez prijave.

Naša tehnologija za praćenje je sada ažurirana sa još detaljnijim pregledom i informacijama o statusu za svaku od Vaših pošiljki.