Ocean Freight Container Ship

Kontejnerski transport punim kontejnerima (FCL)

Sa DB SCHENKERcomplete, nudimo fleksibilnu FCL isporuku proizvoda, koja je prilagođena da odgovara Vašem lancu snabdijevanja, kada god to najbolje odgovara Vašim poslovnim potrebama.

Rješenja skrojena po mjeri su specijalnost kompanije DB Schenker, kada je riječ o pomorskom transportu. DB SCHENKERcomplete pruža potpuno integrisani transport za Vaše pune kontejnerske tovare. Kada god Vam je potreban logistički partner za jednu sekciju Vašeg lanca snadbijevanja ili multimodalne usluge, mi to imamo u ponudi. 

Sa robustnim, globalnim asortimanom kargo brodskih prijevoznika, izabraćemo prijevoznika koji najbolje odgovara Vašim FCL špediterskim potrebama. Sa ove pozicije, naši stručnjaci će da upravljaju Vašom pošiljkom od početka do kraja, bez obzira koliko načina transporta Vam je potrebno.

DB SCHENKERcomplete je vodeći proizvod u industriji, koji može da optimizira Vaš lanac snabdijevanja i dostigne Vaše poslovne ciljeve.

Prednosti

  • Konkurentne cijene
  • Standardi visoke kvalitete
  • Dostupnost prostora i opreme na vrhuncu sezone
  • Izvrsna pouzdanost rasporeda
  • Održiva rješenja
  • Sedmična fleksibilnost plovidbe
  • Održiva "Eko" rješenja


Povezani proizvodi

Related Industry Solutions

600 tonska dizalica istovara turbine u Burullus

Preko 100.000 tona

1/4

Priča o uspjehu

2/4

Priča o uspjehu

3/4

Projekat uvezivanja kolona kamiona:

4/4

eSchenker: Jednostavno je

eSchenker je naše do sada najnaprednije logističko rješenje. Uključuje sve eServices u jednom portalu, pružajući maksimalnu podršku na svakom nivou Vašeg lanca snabdijevanja. Od praćenja i raspoređivanja do rezervacije i izvještavanja, eSchenker pokriva Vašu logistiku.

Praćenje

Alat za praćenje eSchenker je jednostavan za upotrebu i omogućava Vam pravovremene informacije o lokaciji i statusu Vaše pošiljke kao i trenutno predviđenog vremena isporuke. Dodjela broja za praćenje znači da možete da pristupite online detaljnim podacima o pošiljkama bez prijave.

Naša tehnologija za praćenje je sada ažurirana sa još detaljnijim pregledom i informacijama o statusu za svaku od Vaših pošiljki.