Shape Shape 161110_icono_product_teaser icon-arrow-left icon-arrow-right icon-first icon-last 161110_icono_product_teaser 161110_icono_product_teaser location-pin 161110_icono_product_teaser 161110_icono_product_teaser contact-desktop-white careers-desktop-white

Ocean Freight Container Ship

Zbirni kontejnerski transport (LCL)

Naša globalna LCL mreža čini upravljanje Vašim pomorskim transportom lakšim nego ikada do sada. Sa kvalitetnim uslugama i najmodernijom tehnikom, mi smo lider u LCL isporuci.

DB SCHENKERcombine je važan dio našeg asortimana proizvoda pomorskog transporta i usluga, koji dodaje stvarnu vrijednost poslovanju naših klijenata. Pružamo opsežne LCL usluge uz stručnost koja podržava globalna mreža LCL Hub i Gateway a koja je još poboljšana povezivanjem s našim kopnenim uslugama. Ovo omogućava DB Schenkeru da ispuni najviše standarde za sveobuhvatna rješenja od vrata do vrata, čime se čak i najmanje pošiljke dostavljaju na njihove destinacije na pouzdan, fleksibilan i efikasan način.

Prednosti

  • Konkurentne cijene
  • Standardi visoke kvalitete
  • Dostupnost prostora i opreme na vrhuncu sezone
  • Izvrsna pouzdanost rasporeda
  • Održiva rješenja
  • Sedmična fleksibilnost plovidbe
  • Održiva "Eko" rješenja

Povezani proizvodi

Povezana industrijska rješenja

600 tonska dizalica istovara turbine u Burullus

Preko 100.000 tona

1/4

Priča o uspjehu

2/4

Priča o uspjehu

3/4

Projekat uvezivanja kolona kamiona:

4/4

eSchenker: Jednostavno je

eSchenker je naše do sada najnaprednije logističko rješenje. Uključuje sve eServices u jednom portalu, pružajući maksimalnu podršku na svakom nivou Vašeg lanca snabdijevanja. Od praćenja i raspoređivanja do rezervacije i izvještavanja, eSchenker pokriva Vašu logistiku.

Praćenje

Alat za praćenje eSchenker je jednostavan za upotrebu i omogućava Vam pravovremene informacije o lokaciji i statusu Vaše pošiljke kao i trenutno predviđenog vremena isporuke. Dodjela broja za praćenje znači da možete da pristupite online detaljnim podacima o pošiljkama bez prijave.

Naša tehnologija za praćenje je sada ažurirana sa još detaljnijim pregledom i informacijama o statusu za svaku od Vaših pošiljki.