Ocean Freight Container Ship

Kontejnerska zbirna pošiljka (LCL)

Živimo u nepredvidivim vremenima s nepredvidivim tržištima. Zaštitite svoju logistiku od poremećaja agilnim lancem opskrbe. U DB Schenkeru prioritet nam je osigurati da naši kupci imaju neometan transport, lako upravljanje i troškovnu efikasnost. Nudimo pouzdane, jednostavne i brze usluge za vaš lanac opskrbe.

Naš DB SCHENKERLCL system kombinira prednost standardiziranih operacija i integrirano čvorište i mrežnu strukturu zasnovanu na našem dugogodišnjem iskustvu i  svjetskoj mreži. To znači da ćete dobiti pouzdanu i besprijekornu uslugu koju očekujete - širom svijeta i od vrata do vrata.

Obratite se našim lokalnim stručnjacima kako biste pronašli pravo rješenje za sve vaše potrebe isporuke. 


DB SCHENKERLCL system

Steknite kontrolu nad svojim pošiljkama i troškovima putem naših izvještaja o učinku. Naša globalna LCL mreža sa Hubovima osigurava pouzdanu dostavu vaših pošiljki. 

Brzo isporučenje sa našim lakim pristupom mrežnim platformama i sistemima za praćenje. Naša osobna i prilagođena usluga zadovoljava sve vaše potrebe za isporukom. 

Povećajte svoju brzinu na tržištu trenutnim i pravovremenim isporukama. S preko 2500 sedmičniih usluga koje se kreću po najbržim vremenskim intervalima od luke do luke i višestrukim sedmičnim uslugama na glavnim trgovačkim linijama, više ne morate čekati dodatne narudžbe za punjenje punog kontejnera. To znači smanjene troškove zaliha i skladištenja - štedi vam vrijeme i novac. 

Iskoristite naše usluge

  • Brzo pokrećite robu i šaljite pemetno sa LCL-om. Ne trebate čekati punjenje kontejnera.
  • Naša LCL čvorišta pružaju besprijekornu povezanost i najbrži zaokret, tako da se vaše pošiljke odmah pokreću.
  • LCL troškovi izračunavaju se na stvarnim dimenzijama tereta 
  • Kako plaćate samo ono što otpremite, tipični fiksni troškovi punog kontejnera (FCL) prilagođavaju se vašim promjenjivim pošiljkama. Ne postoji rizik od niske iskorištenosti kontejnera.
  • Imajte potpunu kontrolu nad svojim pošiljkama putem automatiziranog izvještavanja i praćenja prekretnica.
  • Ova usluga pruža vam odan lokalni kontakt koji govori vaš lokalni jezik. Kontakt možete ostvariti uvijek da vam pomogne u ispunjavanju vaših potreba za isporukom. 

Povezani proizvodi

Povezana industrijska rješenja

600 tonska dizalica istovara turbine u Burullus

Preko 100.000 tona

1/4

Priča o uspjehu

2/4

Priča o uspjehu

3/4

Projekat uvezivanja kolona kamiona:

4/4

eSchenker: Jednostavno je

eSchenker je naše do sada najnaprednije logističko rješenje. Uključuje sve eServices u jednom portalu, pružajući maksimalnu podršku na svakom nivou Vašeg lanca snabdijevanja. Od praćenja i raspoređivanja do rezervacije i izvještavanja, eSchenker pokriva Vašu logistiku.

Praćenje

Alat za praćenje eSchenker je jednostavan za upotrebu i omogućava Vam pravovremene informacije o lokaciji i statusu Vaše pošiljke kao i trenutno predviđenog vremena isporuke. Dodjela broja za praćenje znači da možete da pristupite online detaljnim podacima o pošiljkama bez prijave.

Naša tehnologija za praćenje je sada ažurirana sa još detaljnijim pregledom i informacijama o statusu za svaku od Vaših pošiljki.