Special Products Truck Crane

Specijalni proizvodi

Budući da kompanije postaju sve složenije, potreban Vam je partner za lanac snabdijevanja, koji može da zadovolji individualne potrebe Vašeg poslovanja. Bez obzira koja je Vaša industrija, DB Schenker nudi poseban asortiman prilagođenih rješenja, koja ispunjavaju Vaše posebne uslove. 

Određeni projekti stvaraju izazove koji zahtijevaju poseban set vještina. Od teškog transporta, selidbi poslovanja i velikih događaja kao što su koncerti do crpljenja naftnih polja: Naše dugotrajno iskustvo u ostvarivanju najneobičnijih podviga, mi smo pouzdani partner sa potpunim uslugama za posebne uslove.

Naša globalna mreža stručnjaka, infrastrukture, posebne opreme, lokalnih kontakata i sofisticiranih IT rješenja, omogućava nam da djelujemo brzo i na odgovarajući način prema uslovima na licu mjesta. Tako da za svaka naša indvidualna i prilagođena rješenja, mi možemo da garantujemo izvrsnu saradnju između svih učesnika kao i visoko preciznih radnih tokova i učinkovite organizacije.

Naši specijalni proizvodi

eSchenker: Jednostavno je

eSchenker je naše do sada najnaprednije logističko rješenje. Uključuje sve eServices u jednom portalu, pružajući maksimalnu podršku na svakom nivou Vašeg lanca snabdijevanja. Od praćenja i raspoređivanja do rezervacije i izvještavanja, eSchenker pokriva Vašu logistiku.

Praćenje

Alat za praćenje eSchenker je jednostavan za upotrebu i omogućava Vam pravovremene informacije o lokaciji i statusu Vaše pošiljke kao i trenutno predviđenog vremena isporuke. Dodjela broja za praćenje znači da možete da pristupite online detaljnim podacima o pošiljkama bez prijave.

Naša tehnologija za praćenje je sada ažurirana sa još detaljnijim pregledom i informacijama o statusu za svaku od Vaših pošiljki.

600 tonska dizalica istovara turbine u Burullus

Preko 100.000 tona

1/4

Priča o uspjehu

2/4

Priča o uspjehu

3/4

Projekat uvezivanja kolona kamiona:

4/4