Special Products Truck Crane

Globalni projekti i nafta & plin

Sa strateškim bazama širom svijeta, logistika globalnih projekata od DB Schenker osigurava puni niz upravljanja transportom. Pogledajte kako Vam naš stručni tim može pomoći.

Kako globalne industrije postaju sve složenije, industrijski projekti zahtijevaju stručnjake za logistiku sa globalnim iskustvom. DB Schenker Globalni projekti koji imaju stručnost. Kao pioniri budućnosti, mi uvijek razvijamo inovativna rješenja na polju globalne logistike. 

Sa strateškim bazama širom svijeta, globalni projekti DB Schenker osiguravaju puni opseg upravljanja logistike transporta. Bez obzira da li su Vam potrebne brze isporuke ili složena nadgledanja projekata, mi upravljamo svakim detaljom kako bi dostavili Vaš teret na pravo mjesto u pravo vrijeme. 

Naša logistička rješenja koja su skrojena prema mjeri, služe širokom rasponu globalnih industrija, uključujući: 

  • Struja, voda i infrastruktura 
  • Petrohemijska i hemijska industrija 
  • Teška industrija 
  • Građevinski projekti 

Bez obzira na Vaše globalne logističke potrebe, naš tim stručnjaka je spreman da prevaziđe Vaša očekivanja i da se suoči sa izazovima. Mi se posvećeni da ostanemo lider u globalnoj logistici. Kada radite sa DB Schenker globalnim projektima, radite sa globalnim, integrisanim logističkim partnerom, koji pomijera granice i izaziva status quo globalnih logističkih projekata.

DB Schenker Oil and Gas Transportation Logistics

Nafta i plin

Sa nekoliko godina iskustva u naftnoj industriji, donosimo logistička rješenja skrojena prema mjeri za ispunjavanje kompleksnih uslova naftne i plinske industrije.

Pogledajte sve medije

eSchenker: Jednostavno je

eSchenker je naše do sada najnaprednije logističko rješenje. Uključuje sve eServices u jednom portalu, pružajući maksimalnu podršku na svakom nivou Vašeg lanca snabdijevanja. Od praćenja i raspoređivanja do rezervacije i izvještavanja, eSchenker pokriva Vašu logistiku.

Praćenje

Alat za praćenje eSchenker je jednostavan za upotrebu i omogućava Vam pravovremene informacije o lokaciji i statusu Vaše pošiljke kao i trenutno predviđenog vremena isporuke. Dodjela broja za praćenje znači da možete da pristupite online detaljnim podacima o pošiljkama bez prijave.

Naša tehnologija za praćenje je sada ažurirana sa još detaljnijim pregledom i informacijama o statusu za svaku od Vaših pošiljki.