Special Products Truck Crane

Sajmovi i Izložbe

Dobar štand znači dobru prezentaciju — sa logistikom za sajmove od DB Schenker, mi se fokusiramo na to da Vaša logistika sajma bude besprijekorna.

Logistika sajmova

Dugoročni poslovni uspjeh zahtijeva uvjerljivu prezentaciju - na svim glavnim tržištima a posebno na važnim sajmovima širom svijeta. DB SCHENKERfairs obuhvata cijelu organizaciju za kompanije u najrazličitijim sektorima.

Za izlagače koji traže pouzdanog partnera za rad u pozadini, mi rado nudimo posebne logističke usluge za sajmove. Ne samo da se oslanjamo na naše decenijsko iskustvo na sajmovima - takođe smo prisutni na licu mjesta sa lokalnim DB Schenker kancelarijama na svim najvažnijim sajamskim lokacijama. Zbog tog razloga hiljade klijenata širom svijeta imaju povjerenje u nas kada je riječ o nadzoru ukupne organizacije sajma. 

Raspolažemo sa ukupnom tehničkom opremom i stručnim znanjem za obavljanje svih logističkih izazova koje postavi Vaša izložba. Umjesto specijalizacije u određenim industrijama, mi smo specijalizovani za svaku industriju pružajući prilagođena rješenja svim našim klijentima - tako da možete da se usredotočite na ono što je najvažnije: Vaša prezentacija. 

Mi Vam nudimo naš specijalni asortiman za sajmove i rješenja skrojena po mjeri: 

  • Globalni sajmovski transport i uvozi za izložbe 
  • Kombinovani paket sklapanja, izložbi i reklamnog materijala 
  • Kompilacija vremena i procesnog rasporeda za Vaš transport 
  • Privremeno skladištenja proizvodnog i reklamnog materijala 
  • Snabdijevanje zaliha na vrijeme 
  • Carinjenje i dokumentacija 
  • Praznine: sakupljanje, skladištenje i isporuka 
  • Osiguranje transporta i izložbi 
  • Iskusni, multijezični specijalisti sa tehničkom i komercijalnom sposobnosti 
  • Omogućavanje upotrebe naše vlastite opreme, npr. viljuškara, kranova, kamioina i posebne opreme

DB Schenker impresivno prikazuje svoju stručnost na sajmovima širom svijeta, pomažući Vam da se predstavite u najboljem mogućem svjetlu. Međutim, sajmovi uvijek dođu kao nekakvo logističko čudo. Da bi osigurali besprijekornu komunikaciju i stalan protok informacija, ustanovili smo DB Schenker Sajamski portal samo za Vas.


600 tonska dizalica istovara turbine u Burullus

Preko 100.000 tona

1/4

Priča o uspjehu

2/4

Priča o uspjehu

3/4

Projekat uvezivanja kolona kamiona:

4/4

eSchenker: Jednostavno je

eSchenker je naše do sada najnaprednije logističko rješenje. Uključuje sve eServices u jednom portalu, pružajući maksimalnu podršku na svakom nivou Vašeg lanca snabdijevanja. Od praćenja i raspoređivanja do rezervacije i izvještavanja, eSchenker pokriva Vašu logistiku.

Praćenje

Alat za praćenje eSchenker je jednostavan za upotrebu i omogućava Vam pravovremene informacije o lokaciji i statusu Vaše pošiljke kao i trenutno predviđenog vremena isporuke. Dodjela broja za praćenje znači da možete da pristupite online detaljnim podacima o pošiljkama bez prijave.

Naša tehnologija za praćenje je sada ažurirana sa još detaljnijim pregledom i informacijama o statusu za svaku od Vaših pošiljki.