Special Products Truck Crane

Sportska logistika i logistika događaja

Od internacionalnih sportskih događaja do marquee zabavnih programa, stručnjaci za logistiku u kompaniji DB Schenker su stručnjaci u postupanju kod posebnih događaja.

DB SCHENKERsportsevents se specijalizovao u pružanju logistike za sve vrste velikih događaja širom svijeta. Od internacionalnih sportskih događaja, do marquee zabavnih programa i koncerata, mi nudimo prave resurse, na pravom mjestu u pravo vrijeme. Sa našom globalnom mrežom, naši logistički koncepti nemaju granice. Mi stalno podstičemo inovacije za velike događaej, pružajući uspješno logističke usluge za događaje kao što su Olimpijske igre (Minhen 1972. godine, Sydney 2000. godine i Salt Lake City 2002. godine). 

Sa pažnjom i preciznošću, naši stručnjaci za logistiku planiraju transportne koncepte za svaki događaj, bez obzira da li je to jednodnevni šou ili cijela turneja. Ne samo da nudimo potrebne usluge kopnenog, avio i pomorskog transporta, već takođe koordiniramo transport, skladišta i logistiku mjesta događaja. Bez obzira da li pripadate medijima, sportskim timovima, agencijama za organizaciju događaja ili timu muzičara, naša DB SCHENKERsportsevent rješenje garantovano Vam mogu pomoći u tome da se Vaš(i) događaji(i) nesmetano odvijaju. 

Možemo da Vam ponudimo ovo: 

  • Obavljanje složenih carinskih formalnosti 
  • Koordinacija sigurnih metodologija za distribuciju 
  • Preuzimanje narudžbi / aktivnosti pakovanja 
  • Isporuke u mjestu događaja tačno na vrijeme 
  • Upravljanje reklamnim materijalima 
  • Pružanje usluga viljuškara, kranova i transportnog osoblja 
  • Pružanje usluga logističkih rješenja teretnog prijevoza 
  • Nadzor 24-sata od strane DB Schenker projektnih menadžera


600 tonska dizalica istovara turbine u Burullus

Preko 100.000 tona

1/4

Priča o uspjehu

2/4

Priča o uspjehu

3/4

Projekat uvezivanja kolona kamiona:

4/4

eSchenker: Jednostavno je

eSchenker je naše do sada najnaprednije logističko rješenje. Uključuje sve eServices u jednom portalu, pružajući maksimalnu podršku na svakom nivou Vašeg lanca snabdijevanja. Od praćenja i raspoređivanja do rezervacije i izvještavanja, eSchenker pokriva Vašu logistiku.

Praćenje

Alat za praćenje eSchenker je jednostavan za upotrebu i omogućava Vam pravovremene informacije o lokaciji i statusu Vaše pošiljke kao i trenutno predviđenog vremena isporuke. Dodjela broja za praćenje znači da možete da pristupite online detaljnim podacima o pošiljkama bez prijave.

Naša tehnologija za praćenje je sada ažurirana sa još detaljnijim pregledom i informacijama o statusu za svaku od Vaših pošiljki.