Contract Logistics Warehouse

Ugovorna logistika

DB Schenker je jedan od vodećih globalnih pružatelja logističkih usluga sa najbržim rastom. Sa našim inovativnim industrijskim rješenjima i konzistentnim prvoklasnim operacijama širom svijeta, mi jesmo i bićemo partner lanca snabdijevanja po izboru za najbolje kompanije globalno.

Upravljanje logistikom lanca snabdijevanja je složen proces. U DB Schenker-u mi služimo kao ugovorni logistički partneri za poslovne subjekte na svim ključnim tržištima. Naša mreža širom svijeta pokriva više od 750 lokacija u preko 50 zemalja sa ukupnim skladišnim prostorom više od 8,0 miliona kvadratnih metara.

Bez obzira koja je Vaša industrija, naša ugovorna logistička rješenja dodaju vrijednost u Vaš proces upravljanja lanca snabdijevanja. Mi pokrivamo sve faze lanca snabdijevanja – od dobavljača do isporuke klijentima, od logistike povrata do sistema podrške za dodatnu opremu u raznim industrijama.

Takođe se zalažemo za investiciju u budućnost. Aktivno potičemo inovacije i digitalizaciju kako bismo danas donijeli ideje za sutrašnje jedinstvene sposobnosti.

Naši proizvodi ugovorne logistike

600 tonska dizalica istovara turbine u Burullus

Preko 100.000 tona

1/4

Priča o uspjehu

2/4

Priča o uspjehu

3/4

Projekat uvezivanja kolona kamiona:

4/4

eSchenker: Jednostavno je

eSchenker je naše do sada najnaprednije logističko rješenje. Uključuje sve eServices u jednom portalu, pružajući maksimalnu podršku na svakom nivou Vašeg lanca snabdijevanja. Od praćenja i raspoređivanja do rezervacije i izvještavanja, eSchenker pokriva Vašu logistiku.

Praćenje

Alat za praćenje eSchenker je jednostavan za upotrebu i omogućava Vam pravovremene informacije o lokaciji i statusu Vaše pošiljke kao i trenutno predviđenog vremena isporuke. Dodjela broja za praćenje znači da možete da pristupite online detaljnim podacima o pošiljkama bez prijave.

Naša tehnologija za praćenje je sada ažurirana sa još detaljnijim pregledom i informacijama o statusu za svaku od Vaših pošiljki.