Contract Logistics Warehouse

e-commerce logistička rješenja

Kao jedan od vodećih pružatelja logističkih usluga u svijetu, radujemo se što dodajemo vrijednost Vašem lancu snabdijevanja. Naša inovativna e-commerce rješenja upravo to čine. 

Kao jedan od vodećih pružatelja logističkih usluga u svijetu, radujemo se što dodajemo vrijednost Vašem lancu snabdijevanja. Fokusiranjem na inovacije, mi smo razvili napredna, mjerljiva i prilagodljiva logistička rješenja za upravljanje ključnim aspektima Vašeg e-commerce lanca snabdijevanja.

Od primanja volumetričnih isporuka, do orkestriranja isporuke pošiljki za male narudžbe, naša višekanalna rješenja za e-commerce pokrivaju sve aspekte e-commerce usluga skladištenja. Dodatno, kada se poveže sa našim ugovornim i vodećim logističkim programima, imate pristup potpunom nizu usluga za sve Vaše logističke potrebe. 

Prednosti

  • Povećana učinkovitost: Naša inovativna rješenja za izbor i pakovanje i alati za automatizaciju pojednostavljuju Vaš e-commerce lanac snabdijevanja
  • Usluge sa dodanom vrijednosti za klijente: Rad sa globalnim vodećim pružateljem logističkih usluga znači primanje poboljšanih rješenja.
  • Upravljanje povratima: Od fizičkih povrata do provjere kvalitete, popravaka i odlaganja - mi ćemo da obavimo sve aspekte Vaših povrata.
  • Iskusna isporuka pojedinačnih pošiljki: Između naših posvećenih partnera GLS i još nekoliko drugih pouzdanih dobavljača, imamo iskusnu mrežu koja je spremna za isporuku Vaših pojedinačnih pošiljki.

Naši proizvodi ugovorne logistike

Povezana industrijska rješenja

600 tonska dizalica istovara turbine u Burullus

Preko 100.000 tona

1/4

Priča o uspjehu

2/4

Priča o uspjehu

3/4

Projekat uvezivanja kolona kamiona:

4/4

eSchenker: Jednostavno je

eSchenker je naše do sada najnaprednije logističko rješenje. Uključuje sve eServices u jednom portalu, pružajući maksimalnu podršku na svakom nivou Vašeg lanca snabdijevanja. Od praćenja i raspoređivanja do rezervacije i izvještavanja, eSchenker pokriva Vašu logistiku.

Praćenje

Alat za praćenje eSchenker je jednostavan za upotrebu i omogućava Vam pravovremene informacije o lokaciji i statusu Vaše pošiljke kao i trenutno predviđenog vremena isporuke. Dodjela broja za praćenje znači da možete da pristupite online detaljnim podacima o pošiljkama bez prijave.

Naša tehnologija za praćenje je sada ažurirana sa još detaljnijim pregledom i informacijama o statusu za svaku od Vaših pošiljki.