DB Schenker Lead Logistics Container Crane

Vodeći logističar

Kada su vam potrebna prilagođena i konkuretna transportna i logistička rješenja za Vaš kompletan lanac snabdijevanja, DB SCHENKERLeadLogistics ima za sve ponudu. DB SCHENKERleadlogistics je naš kolektivni naziv za 4PL, LLP, upravljanje teretom, upravljanje transportom i rješenja za lanac snabdijevanja. Upravljanje logistikom i širok raspon eksternih partnera širom lanca snabdijevanja je složeno. 

DB SCHENKERleadlogistics posjeduje stručnost za upravljanje ovim složenim zadacima sa jednog mjesta. Mi biramo i uvodimo najbolje i najkonkurentnije pružatelje usluga i podizvođače za svaki aspekat Vašeg lanca snabdijevanja. Na ovaj način dobivate optimalnu logistiku postavljenu za Vaš posao. Naša postavka je ekonomična, koristi vrhunske pružatelje usluga (po linijama / mogućnostima), te se zasniva na širokom skupu pružatelja usluga a sve radi garancije kapaciteta. Djelujući kao jedna tačka kontakta, naši stručni inženjeri pružaju uslugu na jednom mjestu, a pristupaju sposobnostima, kapacitetima i troškovnim prednostima najboljih pružatelja usluga na tržištu. 

Regionalna vodeća logistika 

Mi razumijemo da upravljanje globalnim lancem snabdijevanja zahtijeva lokalno znanje. Na svakom nivou mogu da se razlikuju strukture tržišta, kultura, politika i lokalne poslovne prakse. Prekogranična logistika može da bude veoma složena. Zbog toga smo razvili regionalne usluge da upravljamo lokalnim aspektima globalne logistike: Vodeća logistika u Evropi, vodeća logistika u Americi i vodeća logistika u Aziji i Pacifiku. 

Iako lokalno adaptirani, naše usluge vodeće logistike su globalno integrisane i transparentne. Koristeći zalihe u okviru skladišta i prelaznim objektima, mi upravljamo Vašim lancem snabdijevanja od početka do kraja.


eSchenker: Jednostavno je

eSchenker je naše do sada najnaprednije logističko rješenje. Uključuje sve eServices u jednom portalu, pružajući maksimalnu podršku na svakom nivou Vašeg lanca snabdijevanja. Od praćenja i raspoređivanja do rezervacije i izvještavanja, eSchenker pokriva Vašu logistiku.

Praćenje

Alat za praćenje eSchenker je jednostavan za upotrebu i omogućava Vam pravovremene informacije o lokaciji i statusu Vaše pošiljke kao i trenutno predviđenog vremena isporuke. Dodjela broja za praćenje znači da možete da pristupite online detaljnim podacima o pošiljkama bez prijave.

Naša tehnologija za praćenje je sada ažurirana sa još detaljnijim pregledom i informacijama o statusu za svaku od Vaših pošiljki.