DB Schenker Lead Logistics Container Crane

Vodeći logističar u Americi

DB Schenker je prisutan u Sjevernoj i Južnoj Americi, te ima detaljno znanje o lokalnim praksama i globalnim mogučnostima. Amerika je široka i raznovrsna regija. Sjeverna Amerika ima zrelo i homogeno logističko tržište, dok tržišta u nastajanju širom Južne Amerike imaju brzi rast i logističke izazove. 

Tržište Sjeverne Amerike je relativno jedinstveno i pokriva ogromno geografsko područje. Ekonomija razmjera će da bude važan aspekat Vašeg distributivnog lanca, kako u pogledu prijevoza tako i skladištenja. Da bi ovo postignuli, potreban Vam je pouzdan i iskusan partner sa lokalnim znanjem i globalnim sposobnostima. DB Schenker može da optimizira Vašu postojeću mrežu kopnenog transporta u Sjevernoj Americi, poveže Vaše internacionalne i domaće pošiljke i ponudi vidljivost i kontrolu Vašeg lanca snabdijevanja. Južna Amerika predstavlja različit set izbora i zahtjeva za Vaša logistička rješenja. Zakoni i propisi, kulturološke raznovrsnosti i složeni poreski propisi tržišta u nastajanju usložnjavaju lance snabdijevanja. DB Schenker raspolaže detaljnim znanjem tržišta kao što je Meksiko, Argentina, Čile i Brazil. Možemo da Vam pomognemo kod izbora, mjerenja i upravljanja lokalnim prijevoznicima i podizvođačima logističkih usluga. Kao Vaš jedini kontakt, možemo da potpuno integrišemo i upravljamo Vašim outsourcing partnerstvima. Na ovaj način, Vaša transportna distribucija postaje učinkovitija a Vaš lanac snabdijevanja postaje lakši za kontrolu. 

DB Schenker vodeći pružatelj logističkih usluga u Americi je globalni igrač sa jakim lokalnim znanjem. Možemo da postignemo povećanu fleksibilnost i bolji velocitet zaliha u Vašem lancu snabdijevanja. 

  • Integrisana multimodalna transportna mreža širom svijeta 
  • Strateško globalno skladištenje i objekti čvorišta 
  • Informativni tehnološki sistemi globalnog lanca snabdijevanja i alati za nadzor 
  • Stručnost u pogledu najnovijih globalnih trgovačkih propisa i slobodnih trgovačkih ugovora


eSchenker: Jednostavno je

eSchenker je naše do sada najnaprednije logističko rješenje. Uključuje sve eServices u jednom portalu, pružajući maksimalnu podršku na svakom nivou Vašeg lanca snabdijevanja. Od praćenja i raspoređivanja do rezervacije i izvještavanja, eSchenker pokriva Vašu logistiku.

Praćenje

Alat za praćenje eSchenker je jednostavan za upotrebu i omogućava Vam pravovremene informacije o lokaciji i statusu Vaše pošiljke kao i trenutno predviđenog vremena isporuke. Dodjela broja za praćenje znači da možete da pristupite online detaljnim podacima o pošiljkama bez prijave.

Naša tehnologija za praćenje je sada ažurirana sa još detaljnijim pregledom i informacijama o statusu za svaku od Vaših pošiljki.