Vodeći logističar u Aziji i Pacifiku

DB Schenker – partner koji ispunjava Vaše potrebe i pouzdana veza koja osnažuje Vašu tržišnu poziciju u Aziji i Pacifiku. Mi smo Vaše rješenje za cjelokupni lanac snabdijevanja. U regiji Azije i Pacifika, tržišta u nastajanju su fragmentisana. Izazovi uključuju rasteću tržišnu konkurentnost, pritisak troškova, pokretače inflacije i nestabilnost tržišta. Kao takvo, planiranje i izvršenje lanca snabdijevanja može biti veoma složeno. Kompanije sve više gledaju na 4PL-ove kako bi povećale kontrolu nad njihovim ulaznim i odlaznim lancima snabdijevanja, povećali vidljivost, poboljšali upravljanje zalihama i upravljali životnim ciklusima proizvoda. 

DB Schenker je poznata svjetska logistička organizacija i veteran logističke industrije i lanca snabdijevanja. Mi smo lider u 4PL tržištu usluga, sa stručnim znanjem o industriji i razumijevanjem multiregulatornog poslovnog okruženja u Aziji i Pacifiku. Budimo ‘agent za promjenu’ koji omogućava pozivitan uticaj na Vaše potrebe lanca snabdijevanja. Možete da premostite prazninu između donošenja strateških odluka, taktične kontrole i operativnog izvršenja, kada birate naše posvećene, integrisane i cjelokupne usluge. 

Naše vodeće logističke usluge uključuju: 

  • Strategije za procjenu radi centralizacije i decentralizacije 
  • Smanjenje zaliha 
  • Modeliranje mreže i optimizacija 
  • Skladište i upravljanje transportom 
  • Osnivanje i upravljanje kontrolnim tornjevima 
  • Odabir dobavljača i upravljanje procesom 
  • Carinjenje i upravljanje transportom 
  • Uvozi i izvozi 
  • Procjene rezultata dobavljača. 

Da bi podržali ovaj napor, naša IT infrastruktura povećava uticaj naše postojeće mreže i mreže dobavljača. Mi kombinujemo strategije kao što je konsolidacija pošiljki, cross docking, izbor multimodalnog transporta, rutinski letovi i optimizacija opreme. Naš glavni cilj je omogućavanje bolje kontrole Vašeg lanca snabdijevanja i uvećanje Vaše vrijednosti. Ovo činimo investiranjem u tehnologije, partnere, usluge i tržišta da bi Vaše poslovanje unaprijedili na slijedeći nivo. Odabirom kompanije Schenker kao Vašeg 4PL-a, mi ne samo da čuvamo konkurentsku prednost Vaše kompanije, već stalno tražimo načine za njeno poboljšanje. Zajedno ćemo stvoriti odnos koji će da uključi sve elemente Vašeg lanca snabdijevanja, povezujući Vaš posao sa dobavljačima, klijentima i partnerima širom svijeta. Zajedno ćemo ostvariti Vašu stratešku viziju, poboljšati Vaš lanac vrijednosti i osigurati da uspijete u Vašoj industriji.


eSchenker: Jednostavno je

eSchenker je naše do sada najnaprednije logističko rješenje. Uključuje sve eServices u jednom portalu, pružajući maksimalnu podršku na svakom nivou Vašeg lanca snabdijevanja. Od praćenja i raspoređivanja do rezervacije i izvještavanja, eSchenker pokriva Vašu logistiku.

Praćenje

Alat za praćenje eSchenker je jednostavan za upotrebu i omogućava Vam pravovremene informacije o lokaciji i statusu Vaše pošiljke kao i trenutno predviđenog vremena isporuke. Dodjela broja za praćenje znači da možete da pristupite online detaljnim podacima o pošiljkama bez prijave.

Naša tehnologija za praćenje je sada ažurirana sa još detaljnijim pregledom i informacijama o statusu za svaku od Vaših pošiljki.