Vodeći logističar u Evropi

Lead logistika je kolektivni naziv DB Schenker za 4PL, LLP, upravljanje transportom i rješenja za lanac snabdijevanja. 

Schenker Lead logistika je posvećena pružanju usluga u Evropi. Ova nezavisna grana naših usluga posvećena je projektovanju, inženjeringu i upravljanju konkurentnim rješenjima lanca snabdijevanja za ispunjavanje Vaših specifičnih potreba poslovanja. Nezavisnost, integritet i saradnja su osnova za uspjeh Schenker posvećenih usluga. Imamo pristup stotinama transportnih kompanija, što znači da Vam možemo dati najbolju vrijednost za novac. 

Naši vrhunski stručnjaci za logistiku, pružaju i stalno poboljšavaju vrhunska rješenja, kako u pogledu usluga tako i troškova. Možemo da upravljamo najsloženijim dnevnim radnjama sa našim kontrolnim tornjevima - skrojeno prema Vašim specifičnim poslovnim potrebama za osiguranje visokog učinka.


eSchenker: Jednostavno je

eSchenker je naše do sada najnaprednije logističko rješenje. Uključuje sve eServices u jednom portalu, pružajući maksimalnu podršku na svakom nivou Vašeg lanca snabdijevanja. Od praćenja i raspoređivanja do rezervacije i izvještavanja, eSchenker pokriva Vašu logistiku.

Praćenje

Alat za praćenje eSchenker je jednostavan za upotrebu i omogućava Vam pravovremene informacije o lokaciji i statusu Vaše pošiljke kao i trenutno predviđenog vremena isporuke. Dodjela broja za praćenje znači da možete da pristupite online detaljnim podacima o pošiljkama bez prijave.

Naša tehnologija za praćenje je sada ažurirana sa još detaljnijim pregledom i informacijama o statusu za svaku od Vaših pošiljki.