Shape Shape 161110_icono_product_teaser icon-arrow-left icon-arrow-right icon-first icon-last 161110_icono_product_teaser 161110_icono_product_teaser location-pin 161110_icono_product_teaser 161110_icono_product_teaser contact-desktop-white careers-desktop-white

Ontdek nieuwe mogelijkheden

Als internationale marktleider in transport en logistiek biedt DB Schenker carrièremogelijkheden voor ervaren professionals die op zoek zijn naar een spannende en nieuwe uitdaging.

We bieden een veelvoud van functies die passen bij jouw loopbaan en afstudeerrichting, onafhankelijk van je graad. Als veelzijdig bedrijf zijn de mogelijkheden bij DB Schenker onbeperkt – van logistieke en operationele functies tot IT, marketing, financiën, HR en andere corporate functies in de onderneming.

Als werknemer kun je erop vertrouwen dat DB Schenker voor een prettige werkomgeving zorgt. We moedigen teamwork, persoonlijke ontwikkeling en professionele ontwikkeling aan. We zijn trots op onze secundaire voorwaarden en zijn altijd op zoek naar manieren om een van de beste werkgevers ter wereld te blijven.

Weet je al welk onderdeel je het meest interesseert? Neem dan een kijkje bij onze openstaande functies.

Open functies