Shape Shape 161110_icono_product_teaser icon-arrow-left icon-arrow-right icon-first icon-last 161110_icono_product_teaser 161110_icono_product_teaser location-pin 161110_icono_product_teaser 161110_icono_product_teaser contact-desktop-white careers-desktop-white

Here to Move Woman on Smartphone

Scholieren

Voordat je klaar bent met school en een carrièrepad kiest, moet je een werkomgeving vinden die je leuk vindt. Bij DB Schenker geloven wij erin om jouw als student te helpen om je passies zo vroeg mogelijk te kunnen ontdekken. Daarom geven wij leerlingen een kijkje in de logistieke branche en bieden we jou de mogelijkheid om deel te nemen aan een duaal opleidingsprogramma van 38 maanden, GENEXT@DB Schenker. Als je geïnteresseerd bent in het werken in een wereldwijd logistiek bedrijf, dan is dit een fantastische gelegenheid. Je ontmoet leidinggevenden en medewerkers van DB Schenker en krijgt een voorsprong op je professionele reis in deze branche.

shutterstock_529964590_optimized

Open functies

Over ons

DB Schenker is een wereldwijde marktleider in logistieke dienstverlening die zorgt voor innovatieve supplychainoplossingen voor een groot aantal industrieën wereldwijd.

Over ons

Voordelen

Wij zijn ons ervan bewust dat onze medewerkers ons grootste vermogen zijn. Daarom zetten wij ons ervoor in hen de beste voordelen te leveren, van marktconforme salarissen tot optimale bijdragen medische zorg en verlofregelingen.

Evenwicht tussen werk en privéleven

Ons vakantie- en ziekteverzuimbeleid weerspiegelt de nadruk die wij leggen op een juist evenwicht tussen werk en privéleven.

Professionele ontwikkeling

Wij geloven sterk in continue opleiding en ontwikkeling voor onze mensen. Per slot van rekening is jouw succes ons succes.

Benefit3 (1)

Internationaal werken

Zie de wereld met DB Schenker! Als je op zoek bent naar een internationale uitdaging, bieden wij je tal van mogelijkheden.

shutterstock_428453056_optimized

Studenten bij DB Schenker

DB Schenker Cultural Diversity

Diversity

We are proud of our diverse workforce and we are ready to foster it further more.

Meer lezen