Here to Move Woman on Smartphone

Studenten

Ben je op zoek naar een boost voor je toekomstige carrière? Kijk dan naar DB Schenker – de grootste transport- en logistieke dienstverlener ter wereld. Met praktijkgerichte mogelijkheden voor studentenjobs in zowel logistiek als personeelszaken, bieden we je de mogelijkheid om echte carrière-ervaring op te doen in de logistieke branche. Van internationale stages tot lokale banen geeft DB Schenker studenten van alle niveaus de mogelijkheden om kennis te maken met logistiek en transport.

Office Meeting statistics
Office people talking laughing

Open functies

Over ons

DB Schenker is een wereldwijde marktleider in logistieke dienstverlening die zorgt voor innovatieve supplychainoplossingen voor een groot aantal industrieën wereldwijd.

Over ons

Voordelen

Wij zijn ons ervan bewust dat onze medewerkers ons grootste vermogen zijn. Daarom zetten wij ons ervoor in hen de beste voordelen te leveren, van marktconforme salarissen tot optimale bijdragen medische zorg en verlofregelingen.

Evenwicht tussen werk en privéleven

Ons vakantie- en ziekteverzuimbeleid weerspiegelt de nadruk die wij leggen op een juist evenwicht tussen werk en privéleven.

Professionele ontwikkeling

Wij geloven sterk in continue opleiding en ontwikkeling voor onze mensen. Per slot van rekening is jouw succes ons succes.

Benefit3 (1)

Internationaal werken

Zie de wereld met DB Schenker! Als je op zoek bent naar een internationale uitdaging, bieden wij je tal van mogelijkheden.

DB Schenker Cultural Diversity

Diversity

We are proud of our diverse workforce and we are ready to foster it further more.

Meer lezen