161110_icono_product_teaser Shape Shape 161110_icono_product_teaser icon-arrow-left icon-arrow-right icon-first icon-last 161110_icono_product_teaser 161110_icono_product_teaser location-pin 161110_icono_product_teaser 161110_icono_product_teaser contact-desktop-white careers-desktop-white

Schenker AB i Göteborg söker Terminalarbetare

Dine opgaver

I arbetsuppgifterna ingår truckkörning, registrering med handdator och sortering av gods och paket. Förutom arbetskamraterna på DB Schenker kommer du att ha ett nära samarbete med våra samverkande åkerier, chaufförer och i vissa fall våra kunder.
Vår terminal har också funktioner för Distriktlagring, Kyl & Frys, Utlastning och Terminal Support.

Krav

Din personlighet kännetecknas av stark servicekänsla, noggrannhet, att du periodvis kan arbeta under tidspress och att du har en kvalitetsmedvetenhet. Du gillar att arbeta i grupp och är i god fysisk form då arbete kan innehålla repetitiva uppgifter och tunga lyft. Du har ett bra siffersinne och behärskar svenska väl i både tal och skrift. Ett krav är att du är minst 18 år och har slutfört gymnasieutbildningen. Det är meriterande om du har truckkort, B-körkort och någon form av erfarenhet av terminalarbete. Din personlighet och attityd är mycket viktigt för oss då vi arbetar mycket i grupp.

Vores tilbud

Till vår terminal i Bäckebol söker vi serviceinriktade, kvalitetsmedvetna och ansvarsfulla medarbetare för arbete i vår terminal.

Kontakt

Ett utdrag ur belastningsregistret kommer att begäras på samtliga kandidater som kallas till intervju.
Du blir en del i vår personalpool och kommer arbeta vid behov. Vi betalar kollektivavtalsenlig lön. Skicka din ansökan med CV och personligt brev senast den 15 december 2019.
För ytterligare upplysningar om Schenkers poolverksamhet är du välkommen att kontakta Marcus Fagerlund, avdelningschef, mail: marcus.fagerlund@dbschenker.com tel: 031-703 96 22

Välkommen med din ansökan!

Jobdetaljer

Position

Schenker AB i Göteborg söker Terminalarbetare

ID

201911190017

Firma

Schenker AB

By

Bäckebol

Oprettet

18-11-2019