Skip to content
Лого на DB Schenker Лого на DB Schenker


A girl in a traditional costume smiling into the camera
We move for a humanitarian cause
In the fourth quarter, our company challenge advances children’s rights and equality for girls
We move for a humanitarian cause Discover more
camera lenses notebook db schenker office desk
Ukraine Crisis Update
Ukraine Crisis Update Read more
Click. Ship. Done.
Start your search here and experience instant rates and online booking.
Click. Ship. Done. Get quote
Two men in a warehouse shaking hands
We're Celebrating 150 Years of Elevating Lives
Leading the way to a more sustainable and connected world
We're Celebrating 150 Years of Elevating Lives Read more

Производи

Повеќе од 150 години, DB Schenker ги поместува границите на индустријата за логистика и управување со синџирот на снабдување. Обезбедуваме илјадници производи за клиентите коишто се фокусирани на изнаоѓање најдобро решение за превоз. Погледнете како може да ви помогнеме.
Land transport border crossing DB Schenker trucks

Копнен транспорт

Со 430 филијали за копнен транспорт низ цела Европа, производите и услугите за копнен транспорт на DB Schenker опфаќаат широка мрежа. Од копнен до железнички транспорт, со услугите за товарни пратки, пратките навремено стигнуваат на утврдената дестинација.
Копнен транспорт Прегледај ги сите производи
DB Schenker Employee Air Freight Product

Авионски транспорт

Со глобална мрежа и напредни логистички решенија, услугите што ги нудиме во доменот на авионскиот транспорт овозможуваат сеопфатни решенија за сите потреби за воздушен транспорт на карго пратки.
Авионски транспорт Прегледај ги сите производи
Ocean Freight Container Ship

Океански транспорт

Со океанскиот транспорт на DB Schenker се испорачуваат повеќе од 5.500 контејнери на ден до пристаништата во целиот свет, што нѐ прави водечки шпедитер за пратките од океански транспорт.
Океански транспорт Прегледај ги сите производи
Contract Logistics Warehouse

Договорна логистика

DB Schenker е еден од водечките и брзорастечки глобални обезбедувачи на логистички услуги. Со иновативните решенија во индустријата и светските постојани првокласни дејности, сме и ќе бидеме прв избор на партнер во синџирот на снабдување за најдобрите компании на глобално ниво.
Договорна логистика Прегледај ги сите производи
DB Schenker Lead Logistics Container Crane

Водечка логистика

Производите на водечка логистика на DB Schenker значат дека синџирот на снабдување е оптимизиран со најдобрите обезбедувачи на услуги од почеток до крај.
Водечка логистика Прегледај ги сите производи
Special Products Truck Crane

Специјални производи

Со оглед на тоа што компаниите стануваат сѐ покомплексни, потребен ви е партнер за синџирот на снабдување којшто може да ги задоволи индивидуалните потреби на компанијата. Без разлика на индустријата во којашто работите, DB Schenker нуди конкретно портфолио на приспособени решенија коишто ги задоволуваат посебните барања.
Специјални производи Прегледај ги сите производи

eSchenker: Лесно е

eSchenker е најнапредното логистичко решение досега. Ги вклучува сите е-услуги на еден портал, давајќи ви максимална поддршка во секоја фаза на синџирот на снабдување. Од следење и планирање до резервирање и известување, eSchenker ви ги задоволува потребите за логистика.

Следење

Алатката за следење eSchenker е лесна за користење и ви дава информации во реално време за локацијата и статусот на пратката и тековното проценето време на испорака. Доделувањето број за следење значи дека може да пристапите до детални податоци за испорака онлајн без да се најавите.

Технологијата за следење сега ни е надградена со уште подетален преглед и информации за статусот за сите пратки.

Кран од 600 тони истовара турбини во Бурулус

Над 100.000 тони

1/4

Приказна за успех

2/4

Приказна за успех

3/4

Проект за конвои:

4/4