161110_icono_product_teaser Shape Shape 161110_icono_product_teaser icon-arrow-left icon-arrow-right icon-first icon-last 161110_icono_product_teaser 161110_icono_product_teaser location-pin 161110_icono_product_teaser 161110_icono_product_teaser contact-desktop-white careers-desktop-white Flag of HaitiFlag of Swaziland

Во пресрет на новогодишните и божиќни празници

Ние сме подготвени! Погледнете ги нашите транспортни планови!

Прочитај повеќе

Едноставно од А до Б – со моќта на директен товар.

Изберете помеѓу два ефикасни производи и резервирајте ја вашата пратка он-лајн!

Откријте Сега

Производи

Повеќе од 140 години, DB Schenker ги поместува границите на индустријата за логистика и управување со синџирот на снабдување. Обезбедуваме илјадници производи за клиентите коишто се фокусирани на изнаоѓање најдобро решение за превоз. Погледнете како може да ви помогнеме.
Прочитај повеќе
Копнен транспорт

Копнен транспорт

Со 430 филијали за копнен транспорт низ цела Европа, производите и услугите за копнен транспорт на DB Schenker опфаќаат широка мрежа. Од копнен до железнички транспорт, со услугите за товарни пратки, пратките навремено стигнуваат на утврдената дестинација.
Прегледај ги сите производи
Авионски транспорт

Авионски транспорт

Со глобална мрежа и напредни логистички решенија, услугите што ги нудиме во доменот на авионскиот транспорт овозможуваат сеопфатни решенија за сите потреби за воздушен транспорт на карго пратки.
Прегледај ги сите производи
Океански транспорт

Океански транспорт

Со океанскиот транспорт на DB Schenker се испорачуваат повеќе од 5.500 контејнери на ден до пристаништата во целиот свет, што нѐ прави водечки шпедитер за пратките од океански транспорт.
Прегледај ги сите производи
Договорна логистика

Договорна логистика

DB Schenker е еден од водечките и брзорастечки глобални обезбедувачи на логистички услуги. Со иновативните решенија во индустријата и светските постојани првокласни дејности, сме и ќе бидеме прв избор на партнер во синџирот на снабдување за најдобрите компании на глобално ниво.
Прегледај ги сите производи
Водечка логистика

Водечка логистика

Производите на водечка логистика на DB Schenker значат дека синџирот на снабдување е оптимизиран со најдобрите обезбедувачи на услуги од почеток до крај.
Прегледај ги сите производи
Специјални производи

Специјални производи

Со оглед на тоа што компаниите стануваат сѐ покомплексни, потребен ви е партнер за синџирот на снабдување којшто може да ги задоволи индивидуалните потреби на компанијата. Без разлика на индустријата во којашто работите, DB Schenker нуди конкретно портфолио на приспособени решенија коишто ги задоволуваат посебните барања.
Прегледај ги сите производи

eSchenker: Лесно е

eSchenker е најнапредното логистичко решение досега. Ги вклучува сите е-услуги на еден портал, давајќи ви максимална поддршка во секоја фаза на синџирот на снабдување. Од следење и планирање до резервирање и известување, eSchenker ви ги задоволува потребите за логистика.

Следење

Алатката за следење eSchenker е лесна за користење и ви дава информации во реално време за локацијата и статусот на пратката и тековното проценето време на испорака. Доделувањето број за следење значи дека може да пристапите до детални податоци за испорака онлајн без да се најавите.

Технологијата за следење сега ни е надградена со уште подетален преглед и информации за статусот за сите пратки.

Над 100.000 тони

1/4

Приказна за успех

2/4

Приказна за успех

3/4

Проект за конвои:

4/4

Вести за DB Schenker

Погледнете ги најновите вести и извештаи од DB Schenker, како и дополнителните материјали и датуми коишто може да ги користите во новинарските статии.

Види повеќе

DB Schenker нов премиум партнер на Германското здружение за хокеј

DB Schenker ќе стане спонзор на дресовите. Меѓународни врвни перформанси меѓу светската елита - ова е постојана цел споделена од страна на едно од германските најуспешните спортски здруженија и една од водечките глобални логистички групи.