161110_icono_product_teaser Shape Shape 161110_icono_product_teaser icon-arrow-left icon-arrow-right icon-first icon-last 161110_icono_product_teaser 161110_icono_product_teaser location-pin 161110_icono_product_teaser 161110_icono_product_teaser contact-desktop-white careers-desktop-white

logistics news feed db schenker

Списание за клиентите

„logistics Newsfeed“ онлајн списание на DB Schenker.

„logistics Newsfeed“ се испраќа секој месец и е достапно мрежно на веб-локацијата наречена www.logistics-newsfeed.com. Во секое од нив е прикажана главна приказна со визуелни ефекти, заедно со интервју, најновите вести и информации од светот за DB Schenker. „logistics Newsfeed“ гледа зад затворени врати и им нуди платформа на клиентите да го кажат своето мислење. Исто така, испраќа билтени со најнови вести за да бидете во тек со важните случувања. 

Register now to receive "logisticsNewsFeed"

Subscribe

​​​​​​​

DB Schenker handles logistics at Berlin’s Olympiastadion