Shape Shape 161110_icono_product_teaser icon-arrow-left icon-arrow-right icon-first icon-last 161110_icono_product_teaser 161110_icono_product_teaser location-pin 161110_icono_product_teaser 161110_icono_product_teaser contact-desktop-white careers-desktop-white

camera lenses notebook db schenker office desk

Центар за печат

Од детални информации за DB Schenker до статии за иновативни логистички решенија на лидерите во индустријата, нашиот центар за печат им нуди на новинарите и клиентите увид во DB Schenker.

Вести за DB Schenker

Погледнете ги најновите вести и извештаи од DB Schenker, како и дополнителните материјали и датуми коишто може да ги користите во новинарските статии.

Види повеќе
Martin Häner and Janne Müller-Wieland

DB Schenker нов премиум партнер на Германското здружение за хокеј

DB Schenker ќе стане спонзор на дресовите. Меѓународни врвни перформанси меѓу светската елита - ова е постојана цел споделена од страна на едно од германските најуспешните спортски здруженија и една од водечките глобални логистички групи.

Соопштенија за јавноста

Тековни информации за новинарите, барања за дозволи за снимање и фотографирање, како и молбите ќе бидат додадени на списокот за пошта од медиумите.

Прегледај ги сите медиуми
Кран од 600 тони истовара турбини во Бурулус

Над 100.000 тони

1/4

Приказна за успех

2/4

Приказна за успех

3/4

Проект за конвои:

4/4

Нашите медиумски податоци

Посетете ја базата на податоци со фотографии за да преземете слики од сите аспекти на логистичките услуги на DB Schenker.

Прегледај ги сите медиуми