Skip to content
Лого на DB Schenker


People Meeting Office

Graduates

Begin Your Logistics Career with DB Schenker

Are you ready to apply the theoretical knowledge you learned in the classroom to an actual profession? At DB Schenker, we have opportunities around the globe for bright minds looking to start their careers with us.​​​​​

To explore open positions at DB Schenker, see our job market below.

Office Meeting People
Office Meeting People Group Photo

Отворање работни места

Sceneric picture of bridge over large river

За нас

Во DB Schenker, посветени сме да обезбедиме иновативни решенија за синџирот на снабдување коишто се предизвик за непроменливата ситуација. Како глобален лидер во оваа индустрија со повеќе од 140 години на искуство во доменот на логистиката, горди сме да ја поддржиме индустријата и трговијата во глобалната размена на стоки.

За нас За нас

Предности

Знаеме дека вработените ни се највредниот капитал. Токму поради тоа сме посветени да обезбедиме најдобри придобивки за нив, од конкурентни плати до политики за оптимални придонеси за здравствена заштита и платено отсуство.

Happy Family with two Children laughing

Балансирање на животот и работата

Политиките за одмор и отсуство се одраз на нашиот став за соодветно балансирање на приватниот живот и работата.

Two Business Men Talking

Професионален развој

Силно веруваме во постојана обука и развој на вработените. На крајот на краиштата, вашиот успех е и наш успех.

Benefit3 (1)

Меѓународно работење

Видете го светот со DB Schenker! Ако барате меѓународен предизвик, нудиме многу можности.

DB Schenker Cultural Diversity

азновидност

Разновидноста е важна тема којашто сакаме да ја развиеме и да ја подобриме.

азновидност Прегледај ги сите медиуми