Skip to content
Лого на DB Schenker


People Meeting Office

Директен почеток на кариера

Со различни можности за напредување во кариерата, инвестираме во најпаметните надежни лица во глобалната логистика. Ако ве возбудуваат предизвиците и сакате да му се придружите на лидерот во иновативна логистика, DB Schenker е местото за вас. 

DB Schenker ќе ви помогне во оваа нова и возбудлива фаза од животот - професионалниот живот. Ќе ве придружуваме до идеалното работно место и ќе ви понудиме разни можности за напредок во кариерата - и сите на глобално ниво.  Откријте широк спектар на можности коишто може да ви ги понуди национално и меѓународно успешна компанија и не пропуштајте ја можноста да уживате во успешен почеток на кариерата. 

Целта ни е да промовираме високо мотивирани и посветени дипломирани студенти коишто се подготвени да ја преземат одговорноста од првиот ден и коишто не се плашат да преземаат возбудливи предизвици. Со нетрпение очекуваме да ги чуемеиновативните идеи што ги имате и за возврат да ви понудиме нови долгорочни перспективи.

Ако веќе знаете која област најмногу ве инспирира, разгледајте ги слободните работни позиции.

Отворање работни места