Skip to content
Лого на DB Schenker


Професионалци

Кариера за искусни професионалци​​​​​​​

DB Schenker се потпира на професионалците и менаџерите коишто се предизвик за непроменливата ситуација во својата конкретна професионална област. Ако сакате да се приклучите на тим од динамични професионалци, нудиме неограничени можности за страсни вработени.

Од логистика на карго за брод и аеротранспрот и договорна логистика, до операции, ИТ, човекови ресурси и други корпоративни позиции, постои широк спектар на можности во рамките на нашата глобална логистичка мрежа.

Business Men and Women in Office

Нашите работни места

Sceneric picture of bridge over large river

За нас

Во DB Schenker, посветени сме да обезбедиме иновативни решенија за синџирот на снабдување коишто се предизвик за непроменливата ситуација. Како глобален лидер во оваа индустрија со повеќе од 140 години на искуство во доменот на логистиката, горди сме да ја поддржиме индустријата и трговијата во глобалната размена на стоки.

За нас За нас

Предности

Знаеме дека вработените ни се највредниот капитал. Токму поради тоа сме посветени да обезбедиме најдобри придобивки за нив, од конкурентни плати до политики за оптимални придонеси за здравствена заштита и платено отсуство.

Happy Family with two Children laughing

Балансирање на животот и работата

Политиките за одмор и отсуство се одраз на нашиот став за соодветно балансирање на приватниот живот и работата.

Two Business Men Talking

Професионален развој

Силно веруваме во постојана обука и развој на вработените. На крајот на краиштата, вашиот успех е и наш успех.

Benefit3 (1)

Меѓународно работење

Видете го светот со DB Schenker! Ако барате меѓународен предизвик, нудиме многу можности.