Shape Shape 161110_icono_product_teaser icon-arrow-left icon-arrow-right icon-first icon-last 161110_icono_product_teaser 161110_icono_product_teaser location-pin 161110_icono_product_teaser 161110_icono_product_teaser contact-desktop-white careers-desktop-white

Откријте нови можности

Како меѓународен лидер на пазарот за транспорт и логистика, DB Schenker нуди возбудливи кариерни можности за искусни професионалци коишто бараат возбудлив и нов предизвик во кариерата.

Нудиме широк спектар на работни задачи коишто се усогласени со историјат што го имате како млад професионалец и со областа во која имате дипломирано, без оглед на тоа за која област на дипломирање станува збор. Како повеќеслојна корпорација, можностите со DB Schenker се бескрајни - од позиции во логистика и операции до ИТ, маркетинг, финансии, човекови ресурси, како и други позиции во корпорацијата.

Како работодавец, може да бидете сигурни дека DB Schenker ќе ви обезбеди задоволителна работна средина. Промовираме тимска работа, личен развој и професионален развој. Горди сме на пакетите за здравствени услуги и секогаш сме во потрага по начини да продолжиме да бидеме еден од водечките работодавци во светот.

Ако веќе знаете која област најмногу ве инспирира, разгледајте ги слободните работни позиции.


Како да се пријавите за нови можности

Нашите работни места