Shape Shape 161110_icono_product_teaser icon-arrow-left icon-arrow-right icon-first icon-last 161110_icono_product_teaser 161110_icono_product_teaser location-pin 161110_icono_product_teaser 161110_icono_product_teaser contact-desktop-white careers-desktop-white

Here to Move Woman on Smartphone

Студенти

Ако сакате побрзо да ја започнете идната кариера, земете ја предвид компанијата DB Schenker - најголемиот светски обезбедувач на транспортни и логистички услуги. Со директни можности за студентски работни места во логистиката и персоналот, нудиме можност за стекнување вистинско кариерно искуство во областа на логистичката индустрија. Од меѓународни стажирања до локални работни места, DB Schenker им нуди можност на студентите од сите нивоа да се вклучат во логистиката и операциите.

Office Meeting statistics

Нашите работни места

За нас

Во DB Schenker, посветени сме да обезбедиме иновативни решенија за синџирот на снабдување коишто се предизвик за непроменливата ситуација. Како глобален лидер во оваа индустрија со повеќе од 140 години на искуство во доменот на логистиката, горди сме да ја поддржиме индустријата и трговијата во глобалната размена на стоки.

За нас

Предности

Знаеме дека вработените ни се највредниот капитал. Токму поради тоа сме посветени да обезбедиме најдобри придобивки за нив, од конкурентни плати до политики за оптимални придонеси за здравствена заштита и платено отсуство.

Балансирање на животот и работата

Политиките за одмор и отсуство се одраз на нашиот став за соодветно балансирање на приватниот живот и работата.

Професионален развој

Силно веруваме во постојана обука и развој на вработените. На крајот на краиштата, вашиот успех е и наш успех.

Benefit3 (1)

Меѓународно работење

Видете го светот со DB Schenker! Ако барате меѓународен предизвик, нудиме многу можности.

DB Schenker Cultural Diversity

азновидност

Разновидноста е важна тема којашто сакаме да ја развиеме и да ја подобриме.

Прегледај ги сите медиуми