Skip to content
Лого на DB Schenker


Drive4Schenker

Вистината за транспортниот бизнис е едноставна: само полн камион носи заработувачка. И тоа е она што е важно: да се биде максимално ефикасен. Како една од најголемите светски компании за логистика, го знаеме ова многу добро. Тоа е причината зошто ја креиравме Drive 4 Schenker.

Drive4Schenker е посредничка платформа за товар на интернет. Таа е пазар за целосен и делумен товар. И е за сите коишто сакаат да ги намалат утоварите со празни камиони. Капацитет, локација, цени: Со паметните пребарувања го наоѓате точно товарот којшто го барате.

Користете ја Drive 4 Schenker - затоа што секогаш има место за уште профит.

DB Schenker работи во областа на транспортот повеќе од 140 години. И знаеме: Логистиката е тежок бизнис. Истото важи и за нашите партнери - нашите превозници. Работата ви е доволна комплицирана. Ви ја претставуваме Drive4Schenker. Интуитивна, јасна и без неред. Овој портал е дизајниран да ви го олесниме животот. Пронаоѓањето на вистинскиот товар никогаш не било полесно.

Со Drive4Schenker, имате пристап до 5.000 атрактивни товарења на ден низ цела Европа. Имате премногу избор. Сега може да изберете кој товар најдобро ви одговара на потребите.

И најдоброто: Без трошоци. Drive4Schenker е бесплатна.

Нели би било убаво кога возачите би ги имале сите информации на дофат во врска со товарот коишто го превезуваат за нас?

Добре дојдовте во апликацијата Drive4Schenker! Дадете им ги на возачите сите потребни информации за транспортот. Брзо, лесно и на дофат.

Има еден факт којшто превозниците низ светот го знаат многу добро: Само полн камион е добар камион. На никого не му се потребни празни камиони.

За среќа, имаме решение: Drive4Schenker. Порталот ќе ви помогне да го најдете повратниот товар на Schenker секогаш кога сте во Европа. И кога и да сакате. Пробајте го - и намалете ги утоварите со празни камиони.

Знаете како нормално функционира: прво испорачувате, а потоа ни ги испраќате документите за доказ за испорака. За ова е потребно време.

Дозволете ни да го забрзаме процесот! Користете ја апликацијата Drive4Schenker да фотографирате и да прикачувате POD (докази за испорака) и ќе имате пристап до документите во реално време. Ова значи: помалку административна работа, побрза исплата!

Заинтересирани? Регистрирајте се сега!