Skip to content
Лого на DB Schenker Лого на DB Schenker


Дознајте повеќе!

Driving Europe: Производите и услугите за копнен транспорт на DB Schenker покриваат широка мрежа. Било дали ви треба копнен транспорт, железнички транспорт или и двата, со нашите шпедитерски решенија, вашите пратки ќе бидат испорачани каде и да е потребно, навремено и сигурно.


Нашиот системски транспорт. Двигател на вашиот бизнис.

Сето она што ви е потребно: Една мрежа и DB SCHENKERsystem или DB SCHENKERsystem premium: Најбрзо време на испорака со дневни поаѓања, услуга од врата до врата, помалку емисии на CO2, еУслуги (резервирање, следење, итн.), опционални временски дефинирани услуги
Нашиот системски транспорт. Двигател на вашиот бизнис. Дознајте повеќе

Направете го директниот транспорт предвидлив, брз и едноставен!

DB SCHENKERfull load и DB SCHENKERpart load нудат врвна директна испорака на пратки со сите форми и големини.
Направете го директниот транспорт предвидлив, брз и едноставен! Дознајте повеќе

Со полна пареа за лесни стоки – нашето решение за испорака на пратки

DB SCHENKERparcel се однесува со вашата пратка на начин што би можеле да го очекувате од водечкиот светски снабдувач на логистички услуги.
Со полна пареа за лесни стоки – нашето решение за испорака на пратки Дознајте повеќе

Паметно и еколошки – мултимодални решенија

Им нудиме широк спектар на мултимодални решенија на клиентите – од конвенционална железничка шпедиција до интермодална, од тешки стоки до стоки со висока вредност, од север кон југ и исток кон запад, од пристаниште до железничка станица, од полуприколка до приколка на тркала, од Кина до Европа.
Паметно и еколошки – мултимодални решенија Дознајте повеќе