Skip to content
Лого на DB Schenker


A group of workers talking to each other

Сето ова е за вас

Добредојдовте на вашата глобална информациска платформа. Платформа што ве става вас, вашите потреби и нашата посветена поддршка за вас во центарот на вниманието.

Без оглед дали сте прв пат во DB Schenker или работите во компанијата неколку години: Сакаме да ве поддржиме за да го дадете најдоброто од вас - вие сте нашиот највреден капитал!

Работници на првата линија

Two workers talking in a warehouse

Резилиентност и добросостојба

Резилиентноста (отпорноста) и добросостојбата се исто толку разновидни и широки колку и светот во кој живееме, па сепак, нашето ментално и емоционално здравје имаат најголемо влијание на него. Сакаме да ја поддржиме вашата добросостојба - и на лично ниво и на работното место. Затоа собравме неколку совети и трикови што ќе ви помогнат во одржувањето на вашето ментално и емоционално здравје.
Резилиентност и добросостојба Дознајте повеќе
Two female workers in a warehouse

Онбординг

Здраво колега! Добредојде во тимот. Задоволство ни е да ве поддржиме во вашето патување низ процесот на онбординг. Кликнете на следниот линк за да дознаете повеќе!
Онбординг Дознајте повеќе
Two workers talking to each other in a warehouse

Connect4Collaboration

Живееме со вредностите на нашата компанија и ја славиме нашата компаниска култура и соработниците. Исто така, се грижиме за животната средина, имаме високи стандарди за прифаќање на различностите и инклузијата и напредуваме во областите на иновации и дигитализација.
Connect4Collaboration Дознајте повеќе