161110_icono_product_teaser Shape Shape 161110_icono_product_teaser icon-arrow-left icon-arrow-right icon-first icon-last 161110_icono_product_teaser 161110_icono_product_teaser location-pin 161110_icono_product_teaser 161110_icono_product_teaser contact-desktop-white careers-desktop-white


Подготвени сте за летото?

Однапред ажурирани распореди!

За повеќето од нас, летниот период е време за релаксирање и разладување во долгите сончеви денови. Но, во тој период обемот на транспорт вообичаено се намалува, a сезонските карактеристики, како што се посебните правила за возење или околности – на пр., забрани за возење за камионите или за изградба на патиштата за време на викенд – може да влијаат врз распоредот и условите.

За да ви обезбедиме сигурни услуги на кои сте навикнати, DB Schenker постојано го обновува распоредот две недели однапред. Ве молиме редовно проверувајте ги тековните информации и новости... и уживајте во летото!

Летен период од 23 јули до 17 август 2019 година за Македонија

Видете ги нашите распореди

Секогаш добра опција: Фиксен ден 10 и 13 за DB SCHENKERsystem

Пробајте ги нашите временски дефинирани опции за високо предвидлива испорака на датумот што го одредил клиентот, пред 10:00 или 13:00 ч.
Нашите производи и опции за системски транспорт